Arestări în scandalul din Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane implicate în scandalul din comuna ialomiţeană Bărbuleşti au fost reţinute, luni, numărul acestora ajungând astfel la opt, în timp ce jandarmii şi poliţiştii fac percheziţii la locuinţele suspecţilor, transmite Mediafax.

UPDATE 21.00 Cele opt persoane reţinute în urma conflictului din localitatea ialomiţeană Bărbuleşti au fost arestate preventiv pentru 29 de zile, luni seară, de Tribunalul Ialomiţa, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, decizia putând fi atacată cu recurs.

Decizia Tribunalului Ialomiţa nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit anchetatorilor, în urma descinderilor făcute la domiciliul bărbatului suspectat că a tras, provocând moartea unui alt bărbat de 35 de ani, nu a fost găsită arma folosită de acesta.

Cei opt suspecţi au fost duşi în arestul Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

***

„Sunt 14 percheziţii făcute la domiciliile celor implicaţi în acest conflict. Nu am găsit încă arma cu care s-a tras şi pot să vă confirm că în acest moment sunt opt persoane reţinute pe bază de ordonanţă, care urmează să fie prezentate Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă", a declarat şeful Poliţiei Judeţene Ialomiţa, comisar şef Viorel Ştefu.

Citeşte şi:
FOTOGALERIE Ţiganii din Bărbuleşti sunt sub paza poliţiştilor la Spitalul din Ploieşti

Bătaie între două clanuri din Bărbuleşti. Un bărbat a fost împuşcat în cap

"Urmează să stabilim cine a tras, se analizează probele şi vedem ce măsuri vom dispune. Mai sunt şi răniţii care trebuie audiaţi, inclusiv cel de la Ploieşti. Sunt declaraţii de martori şi probe care arată participaţia fiecăruia", a continuat Ştefu.

Persoanele reţinute au fost duse în arestul Poliţiei Judeţene Ialomiţa.

Iniţial, în acest caz au fost reţinut cinci persoane, pentru ultraj contra bunelor moravuri.

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unui scandal izbucnit, duminică, între două grupuri din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, la un moment dat fiind trase şi câteva focuri de armă.

Primele cercetări ale procurorilor de la Parchetul Tribunalului Ialomiţa arătau că incidentul a început în momentul în care copii din cele două grupuri s-au certat pe stradă, iar între părinţii acestora a izbucnit apoi un scandal. În conflict s-au folosit arme de foc şi obiecte contondente.

Desfăşurare masivă de forţe la casa agresorului din Bărbuleşti

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite