Bătaie între două clanuri din Bărbuleşti. Un bărbat a fost împuşcat în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a pornit de la o ceartă între niște copii. Au intervenit mai apoi părinții acestora, care consumaseră băuturi alcoolice. S-au tras mai multe focuri de armă. O persoană a murit și alte patru au fost grav rănite.

Două grupuri de romi s-au luat la bătaie în această după- amiază, după ce copiii lor care se jucau împreună s-au certat. Surse neoficiale susțin că în timpul conflictului, unul dintre bărbați s-ar fi urcat într-o mașină și ar fi lovit o fetiță de zece ani din grupul rival.

Un bărbat a fost împușcat în cap și a murit la Spitalul din Urziceni. Alți patru au fost răniți. Trei dintre ei se află la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, iar cel de-al patrulea a fost transportat în stare critică la Spitalul Floreasca din Capitală.

Rudele bărbatului decedat s-au strâns în număr mare în curtea Spitalulul Municipal Urziceni. Jandarmii și polițiștii supraveghează zona pentru a preîntâmpina izbucnirea unui nou conflict.

11 persoane sunt audiate în prezent de polițiști.

"Cercetările sunt continuate de polițiști sub directa coordonare a procurorului care supraveghează cauza și a conducerii Inspectoratului de Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurarilor în care s-a desfașurat evenimentul și tragerea la răspundere a celor vinovați", a declarat agentul Iuliana Fecioru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița.

 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite