Adriana Bahmuţeanu: „Lui Prigoană i s-a făcut rău de la căldură”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Bahmuţeanu va veni la o şuetă la Balul Operei
Adriana Bahmuţeanu va veni la o şuetă la Balul Operei

Adriana Bahmuţeanu, soţia deputatului Silviu Prigoană, a declarat pentru „Adevărul" că omul de afaceri nu a mai avut până acum probleme cu inima.

„A fost în mai şi şi-a făcut analizele în Germania şi a ieşit totul bine. Cred că de la căldură i s-a făcut rău pentru că el suportă foarte greu canicula”, a spus vedeta TV. Acesta a adăugat că Prigoană nu a avut motive de supărare în ultima vreme, ba mai mult era vesel. „Nu era stresat nici la Parlament pentru că e în vacanţă parlamentară”, a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Citeşte şi:

Silviu Prigoană a făcut infarct

Silviu Prigoană a fost internat ieri la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, fiind diagnosticat cu angină pectorală. „A venit dimineaţă acuzând o durere în piept, era angină pectorală. În urma investigaţiilor s-a descoperit că o artera care alimentează cu sânge muşchiul inimii este înfundată, astfel că medicii au hotărât montarea unui stent”, a spus medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Floreasca, Cristian Pandrea, citat de Mediafax.
Soţia omului de afaceri l-a vizitat ieri la spital şi a declarat că montarea stentului e singura intervenţie la care a fost supus Prigoană. „Medicii au spus că starea lui este bună şi cred că într-o săptămână va putea pleca acasă”, a încheiat Adriana Bahmuţeanu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite