Chivu, titular în Palermo-Inter 1-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenit după o accidentare la genunchi, Cristi Chivu a fost titular pentru Inter Milano, în dificilul meci de la Palermo, câștigat cu 2-1 de echipa căpitanului naționalei României.

După ce a ratat meciul cu Twente din Liga Campionilor din cauza accidentării, Chivu a revenit printre titularii lui Inter în campionat, deși nu a fost dat ca sigur în zilele premergătoare partidei. Benitez însă l-a trimis pe teren încă din primul minut iar evoluția tricolorului a arătat că încă nu este la sută la sută din capacitatea sa fizică.

Chivu a fost la un pas să îngroape Interul în repriza a doua, când l-a tras de tricou, în careu, pe Cassano, dar arbitrul fluierase înainte un offsaid. Românul nu a mai avut în partea a doua aceeași prospețime din primele 45 de minute, când a mai urcat și în atac, executând și o lovitură liberă, mult peste poartă însă.

Interul a fost condus din minutul 28, după golul lui Ilici dar a fost salvat de Eto'o, care a reușit dubla în repriza a doua, punctând în minutele 62 și 70.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite