Bonetti nu are licenţă PRO. Vine Orac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul italian nu are studiile necesare pentru a pregăti, ca „principal“, Dinamo. Astfel, în acest rol va figura Costel Orac.Instalarea lui Dario Bonetti nu a rezolvat problemele băncii tehnice. Italianul nu deţine licenţa PRO, motiv pentru care Orac a fost chemat în ajutor.

Pe zi ce trece se ridică tot mai multe semne de întrebare în dreptul numirii lui Bonetti ca antrenor al roş-albilor. După ce s-a aflat că a pregătit numai echipe din eşaloanele inferioare ale Italiei (Amatori şi Serie C), ieri a mai ieşit la suprafaţă un detaliu dezonorant pentru tehnicianul de 47 de ani.

Favoritul lui Borcea şi al lui Vizer nu deţine licenţa PRO de antrenor, cea care i-ar permite să conducă din poziţia de „principal“ o formaţie din Liga I. Bonetti nu şi-a terminat încă studiile de antrenor, pe care le-a început în ţara natală. În concluzie, în mod oficial, italianul nu poate lua loc pe banca lui Dinamo în calitate de „principal“.

În aceste condiţii, Badea şi Dinu s-au văzut nevoiţi să recurgă la un artificiu des uzitat în campionatul nostru. Au chemat un alt antrenor, cu licenţă PRO, care să fie în acte omul numărul unu al staffului tehnic, dar, de fapt, el nu îndeplineşte decât rolul de asistent al lui Bonetti. Alesul se numeşte Costel Orac.

Orac se va întâlni astăzi cu Dinu şi Badea pentru a stabili întreaga organigramă tehnică. Bonetti ar putea fi trecut pe foaia de joc director tehnic sau consilier al lui Orac.  Aflaţi şi ei in vizor, Florin Marin şi Liviu Ciubotariu au refuzat postul de „secund“ al lui Bonetti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite