Dan Petrescu: "Într-o bună zi voi antrena Steaua şi Chelsea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la Kuban, Dan Petrescu speră să revină în România la un moment dat, unde vrea să antreneze formaţa sa de suflet, Steaua. Acesta vrea să pregătească şi pe Chelsea.

"Pentru mine era prea devreme să devin antrenor al naţionalei, deşi echipa naţională a României este, alături de Steaua şi de Chelsea, una dintre echipele pe care visez să le antrenez într-o bună zi", a spus Petrescu.

Legat de meciul dintre Unirea  şi Zenit Sankt Petersburg, acesta crede că ambele echipe au şanse egale de calificare în grupele Ligii Campionilor, chiar dacă la Bucureşti a fost 0-0, informează cotidianul Sovetski Sport.

"În tur, până la eliminarea lui Pădureţu, jocul a fost echilibrat. Nu vreau să vorbesc prea mult de arbitraj, dar a acordat uşor acel cartonaş roşu. La televizor a părut destul de amuzant. Apoi, Unirea s-a axat pe defensivă.

Chiar şi după prima manşă, şansele de calificare nu s-au schimbat, rămân 50-50. E ştiut că Zenit este un club mult mai bogat, dar Unirea are un spirit special. Probabil Zenit va ataca, jucând acasă, iar Unirea va miza pe contraatac. Cred că se va înscrie doar un gol, care va fi decisiv, să vedem de partea cui. E posibil să se ajungă şi la 11 metri", a spus Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite