Rednic: "M-a sunat Copos, dar nu mă întorc la Rapid! N-au şanse la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copos şi Rednic au colabaorat şi in trecut
Copos şi Rednic au colabaorat şi in trecut

Mircea Rednic a dezvăluit că a fost ofertat de George Copos pentru preluarea Rapidului. Giuleştenii îi caută înlocuitor lui Nae Manea, dar nu găsesc încă soluţii. Italianul Novellino îi costă 200.000 de euro, deoarece este plătit până în vară de Reggina. Iar Rednic ? Acesta nici nu vrea să audă de o colaborare cu Copos.

"Copos m-a sunat ieri să mă întorc la Rapid, dar în niciun caz nu o voi face. Sunt şanse să mă întorc la Alania, mai ales că au promovat şi au un antrenor fără licenţă. Am plecat de acolo pentru că credeam că sunt neserioşi, dar se pare că m-am înşelat", a declarat Rednic pentru www.sport.ro.

"M-am simţit foarte bine acolo, am petrecut momente extraordinare, performanţele au fost foarte bune. Eu recunosc, am greşit faţă de ei, pentru că în momentele grele au fost singurii care mi-au întins mîna. Am revenit ca jucător, am cîştigat campionatul, apoi am revenit ca antrenor, am cîştigat campionatul iar, două Supercupe, o Cupă. Am revenit, mi-am cerut scuze, o parte a fanilor le-au acceptat, o altă parte, nu. S-a creat o atmosferă ostilă şi echipei, şi mie. Am refuzat Rapidul, dar nu din cauza suporterilor, cum s-a mai zis, părerea mea e că Rapid a ieşit din cursa pentru câştigarea titlulu."

"După părerea mea, e prea târziu, de ce să vin? Să terminăm pe 2, 3 sau 4. Dacă mai erau şanse la titlu, veneam. Suporterii sînt suporteri, dacă ai rezultate, oamenii gîndesc, te acceptă. Ce m-a deranjat foarte tare e că n-a ieşit cum voiam, meciul cu Steaua, episodul bricheta, noi nu aveam cum să pierdem, eu voiam să-mi dau demisia, Rapid rămînea pe 2. M-am întors la Rapid atunci pentru că eram foarte convins că putem lua titlul. Chiar dacă erau 5 puncte faţă de CFR. Au fost unii lideri din echipă, care au lucrat cu suporterii. Ştiu multe, au fost împotriva mea, nu mai sînt jucătorii ăia la Rapid acum. Au fost perioade bune, performanţe alături de jucători, au trecut ceva ani buni de cînd Rapid n-a mai cîştigat titlul...", a spus Rednic la "Contraatac", de la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite