Schumacher vrea să dea lovitura la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Schumacher
Michael Schumacher

Septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher este încrezător că rezultatele sale la Melbourne vor fi mai bune decât cele din Bahrain, Albert Park fiind unul dintre circuitele sale favorite.

De altfel Schumacher deţine recordul de victorii în Australia, cu patru Mari Premii câştigate în carieră. „Australia a fost mereu una dintre cursele mele favorite şi nimic nu s-a schimbat în aceşti trei ani în care am stat departe de competiţie", a declarat Schumacher pentru cotidianul britanic Daily Mirror.

Schumacher a sosit în Australia cu mult înaintea celorlalţi piloţi pentru a se adapta la fusul orar şi şi-a petrecut timpul între antrenamente de fitness şi relaxare pentru a fi pregătit sută la sută din punct de vedere fizic pentru cursa din weekend.

„Am multe amintiri frumoase de la Melbourne. Sunt sigur că acest circuit mă va ajuta şi mai mult să-mi intru în ritm şi abia aştept cursa", a mai spus Schumi.

Germanul a fost susţinut, de la distanţă, şi de fostul campion Niki Lauda, care recent a fost prezent în România pentru a inaugura legătura dintre Bucureşti şi Viena prin intermediul propriei sale companii aeriene FlyNiki.

„Cu greu putea începe sezonul mai bine. A rulat puţin în această iarnă, monoposturile sunt altele şi nu poţi obţine rezultate bune ca şi cum ai apăsa pe un buton. Cred că va avea nevoie de trei curse pentru a ajunge la nivelul la care a fost", a spus Lauda.

Niki Lauda, triplu campion mondial, a cucerit ultima sa coroană supremă în 1984, la 35 de ani, după ce s-a retras din competiţie în 1979 şi a revenit în 1982.

„Cred că în Malaysia va avea acea capacitate a fiecăruit pilot de a forţa pentru un tur rapid atunci când simte că e nevoie", a mai spus Lauda despre Schumacher.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite