VIDEO Preşedintele Băsescu, la Consiliul European: I’m always back!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Mediafax
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a participat, joi, la lucrările Consiliului European, iar între imaginile de la reuniune a fost surprins şi un scurt dialog al liderului de la Cotroceni cu premierul Olandei, Mark Rutte.

După ce premierul olandez îl întâmpină cu replica: “You’re back!”, Traian Băsescu răspunde, râzând: “I’m always back!”.

Preşedintele Traian Băsescu reprezintă România în cadrul lucrărilor Consiliului European, desfăşurate în perioada 24-25 octombrie, după ce a refuzat să îi dea mandat de participare premierului Victor Ponta.

Într-o conferinţă de presă susţinută joi pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă”, Băsescu a explicat că “ar fi fost păcat să trimitem acolo un începător”.

“Vreau să amintesc celor care cred că viaţa a început odată cu ei, că sunt unul din şefii de stat care au contribuit la agenda UE. Ar fi fost păcat să trimitem acolo un începător”, a mai spus el.

<br>

La rândul lui, Victor Ponta a explicat, într-o conferinţă de presă, că nu se simte “mai începător decât în luna mai sau anul trecut”, când a participat la Consiliul European.

“În primul rând, nu ştiu ce înseamnă începător, sunt mulţi premieri care sunt în funcţie de mai puţin timp decât sunt eu. Bănuiesc că nu sunt mai începător decât eram în luna mai sau decât eram anul trecut, când am participat la Consiliul European. Nu cred că acest gen de explicaţii personale îşi au rostul când vorbim de lucruri foarte importante”, a arătat şeful Guvernului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite