Traian Băsescu: „Am observat ineficienţa totală a lui Silaghi. Voi lua o decizie definitivă pe 23 august“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Mediafax
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, la Cotroceni, că doreşte ca premierul să continue interimatul la Ministerul Transporturilor, precizând că, pe 23 august, va comunica decizia sa finală cu privire la numirea lui Ovidiu Silaghi.

Argumentele lui Traian Băsescu au avut legătură, în mare parte, cu performanţele lui Silaghi din perioada în care era ministru al Transporturilor în primul Cabinet condus de Victor Ponta.

„Principalul motiv a fost legat de istoricul prezenţei domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, în primul Guvern Ponta. Nu s-a evidenţiat deloc, a părut a fi aşa, un fel de apă sfinţită, când nici nu s-a opus la ceva“, a declarat Băsescu, adăugând că i-a remarcat „ineficienţa totală“.

„Un om fără performanţă, care nu aduce nimic în plus ca imagine Guvernului Ponta“, a sintetizat preşedintele Băsescu.

Pe de altă parte, el a precizat că nu vrea să ia o decizie pripită, în condiţiile în care este posibil să primească „o nominalizare mai proastă“.

Întrebat care sunt argumentele pe care liderii USL le-ar putea prezenta în favoarea lui Silaghi, Băsescu a răspuns: „Ce să facă să mă convingă? L-am văzut în mandatul pe care l-a exercitat deja, ştiu controversele legate de numele său“.

„Şi dacă era o nominalizare în care să am mare încredere, tot aş fi fost ezitant“, a mai spus şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite