Un sârb a descoperit un leac pentru cancer în pădurea Amazoniană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sârbul Milomir Kandici, administratorul clincii Nova Vita din Belgrad, care are sute de pacienţi români, a revenit în Timişoara. Acesta are la clinică sute de români, care speră într-o vindecare.

Milomir Kandici a primit recent 100 de bolnavi din Timişoara, care au beneficiat de o donaţie din partea unui cetăţean român care s-a vindecat la clinica Nova Vita. „Cetăţeanul trăieşte în Germania. El a promis că dacă se videcă va oferi 1 milion de euro, bani de tratament pentru 100 de pacienţi din România. A făcut analizele şi toate au ieşit bine aşa că ne-a virat banii”, a declarat Milomir Kandici. Multe dintre persoanele care au ajuns la Belgrad se simt mai bine după tratamentele naturiste.

În urmă cu 30 de ani, când trăia în Spania, unde era un prosper om de afaceri, Milomir Kandici a aflat că tatăl său este bolnav de cancer. „Am fost în toate clinicile importane din Europa, fără rezultate. Am ajuns până la urmă în Brazilia, în Valea Amazonului. De aici am adus o pungă cu ierburi, de la care tatăl meu a început să se vindece. De atunci, tata a mai trăit 21 de ani”, a povestit Milomir Kandici. Părintele său avea să moară în timpul bombardamentelor din Serbia, de atac cerebral.

Doi ani în pădure

Milomir Kandici avea să primească o veste cumplită. Medicii l-au diagnosticat şi pe el cu necruţătoarea boală. Nu i-au dat nicio şansă de supravieţuire. „Mi-au spus că pot să îmi scriu testamentul”, a spus Kandici. Sârbul s-a decis să se ducă din nou în Brazilia, în căutarea leacului minune. Spune că era decis să încheie socotelile cu viaţa în pădurea Amazoniană. „Am fost deja ca un schelet. Spunea că nu mai există nicio şansă. În pădurea Amazoniană am fost luat de tribul Corco. M-au pus să dorm pe pământ. Ei au început tratamentul cu mine şi a dat roade”, a mai declarat Kandici.

Produse apicole

După o lună, Kandici şi-a revenit complet, iar doi ani şi jumătate nu a mai vrut să audă de civilizaţie. Între timp, în pădure, acesta a trăit cu o indiancă şi a devenit tatăl a doi băieţi. În 1995 a decis să revină în lumea bună, cu gândul să aducă în Europa leacurile din pădurea Amazoniană.
Majoritatea substanţelor pentru tratament provin din Brazilia şi se bazează pe produse apicole. „Rezultatele erau mult mai bune decât în cazul metodelor standard de tratament”, a mai spus Milomir Kandici.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite