TOP Bugetari: Mitropolitul Ardealului are salariu de peste 22.000 de lei lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ÎPS Streza încasează bani atât ca Mitropolit cât şi ca decan la Facultatea de Teologie din Sibiu. La polul opus şeful de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă are cea mai mică chenzină în topul salariilor bugetare.

CITIŢI ŞI:

Rectorul Universităţii de Petrol şi Gaze are 17.440 de lei salariu lunar

Parlamentarii Prahovei se lăfăie pe bani publici

Drum comunal din Cisnădie ocupat abuziv de una din fermele magnatului Ilie Carabulea

Războiul dintre Mitropolia Ardealului şi firma Cibinul ajunge la Instanţa Supremă

Mitropolitul Streza cere magnatului Carabulea să îşi plătească datoriile către Biserică

Nu este niciun secret pentru nimeni faptul că în învăţământul universitar profesorii bazaţi sau cu funcţie „grasă” încasează într-o lună cât câştigă într-un an un profesor debutant la o şcoală din Sibiu. Declaraţiile de avere ale bugetarilor sibieni conţin cifre care la prima vedere îi poate ameţi şi duce la leşin pe sibienii de rând.Unul dintre cei mai bogaţi bugetari din Sibiu este chiar ÎPS Laurenţiu Strza, Mitropolitul Ardealului.

image

Constantin Oprean (foto în mijloc) câştigă bani mulţi la ULBS

VEZI AICI TOPUL PENSIONARILOR DE LUX!

Acesta câştigă, din funcţia de decan al Facultăţii de Teologie, nu mai puţin de 162.096 de lei anual, sumă la care se adaugă un alt venit de 101.837 de lei, din calitatea sa de ierarh, în cadrul Arhiepiscopiei Sibiului şi încă 3.322 de lei, bani câştigaţi ca profesor la Universitatea din Craiova.

Vine raportul pentru fisurile de la terminalul aeroportului de 60.000.000 de euro

Însumat, Streza are un câştig lunar de peste 22.000 de lei. Aproape la fel de bine stă şi Constantin Oprean, rectorul Universităţii „Lucian Blaga“, care câştigă anual 190.220 de lei, adică peste 15.000 de lei lunar. „Eu am muncit pentru bani aceştia. Mă afectează şi pe mine reducerea salariului de bugetar” a spus Oprean.

image

Prefectul Constantin Trihenea are o avere de câteva milioane de euro

Donaţie obligatorie către Biserică pentru viitorii şoferi sibieni
Salarii bune la Prefectură şi Finanţe
Printre bogaţii Sibiului se situează cum altfel şi prefectul de Sibiu, Constantin Trihenea. Acesta nu şi-a trecut salariul pe ultima declaraţie de avere, dar adunate, în total, valoarea veniturilor şi a averii lui Trihenea este de câteva milioane de euro. Subprefectul Rareş Macrea a avut anul trecut un salariu de aproximativ 4.800 lei. Nici directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu nu este un om sărac. Francisc Torok a avut anul trecut un salariu mediu de aproximativ 7.800 de lei. Peste 8.000 de lei avea salariul în 2009 directorul Finanţelor sibiene, Grigore Popescu.

image

Primarul Iohannis câştigă mai puţin decât secretarul primăriei Sibiu

Doi poliţişti sibieni riscă 15 ani de închisoare
Secretari cu salarii babane
La Primărie, primarul Klaus Iohannis are un salariu de 5000 de lei pe lună, dar este devansat de secretarul Dorin Nistor, care are un salariu de aproximatvi 6.700 de lei. Aceeiaşi situaţie se înregistrează şi la Consilul Judeţean Sibiu. Preşedintele CJ, Martin Bottesch are un salariu de 4.400 de lei trecut în declaraţia de avere. Acesta este surcalasat de secretarul CJ-ului Nicola Iordan, care a încasat din venituri bugetare numai puţin de 16.800 de lei lunar. Directorul aeroportului din Sibiu. Augustin Sava a încasat un salariu de 5.500 de lei.

Preşedintele CJ Martin Bottesch a propus mutarea şedinţelor

Preşedintele CJ are un salariu de 4.400 de lei pe lună

Profesorii sibieni intră în grevă generală, apoi în concediu
ISU cele mai mici salarii
La Inspectoratul pentru Situaţi de Urgenţă Sibiu adjuncţii şi-au angajat şi soţiile în instituţie. Inspectorul Şef Cosmin Balcu a câştigat anul trecut doar 48.930 de lei, mai puţin decât adjuncţii săi, Virgil Griurgiu şi Ioan Cosma, care au câştigat 59.205, respectiv 62.930 de lei.Soţia lui Ioan Cosma, Claudia, cel care câştigă cel mai mult din conducerea ISU Sibiu, are un salariu de 49.309 lei.

DNA spune că inspectorul şef Cosmin Balcu şi subalternii săi de la ISU Sibiu sunt nevinovaţi

Şeful de la ISU are salariul cel mai mic în topul bugetarilor sibieni cu funcţii importante.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite