Sibiu: Super ofertă! Un magazin vinde produse pe datorie, cu plata la salariu sau la pensie.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii sunt încântaţi de oferta magazinului
Sibienii sunt încântaţi de oferta magazinului

Pe modelul creditelor oferite de bănci, patronul unul magazin din Sibiu a reuşit să sfideze criza economică. Acesta a lansat, de curând, o ofertă inedită, oferind sibienilor posibilitatea de a se aproviziona cu diverse produse, urmând ca plata să se facă la salariu sau la pensie.

Singurele condiţii pe care proprietarul magazinului le impune celor care vor să se înscrie în „program“ se referă la prezentarea unui act de identitate şi a unei adeverinţe care să dovedească un venit. În baza acestora, clienţii primesc o legitimaţie pentru cumpărături cu plata la termen, alegându-şi singuri ziua în care vor să îşi plătească datoriile. „ Magazinul a fost deschis în urmă cu două luni. Chiar dacă la început lucrurile au mers foarte bine, imediat după sărbători vânzările au scăzut drastic.  Pentru a nu intra în colaps şi totodată, pentru a veni în ajutorul oamenilor care nu stau foarte bine cu banii, am lansat această ofertă. În actele pe care le completează, oamenii specifică ziua în care vor să plătească, iar până la acea dată îşi pot cumpăra orice de la noi, cu excepţia ţigărilor şi a băuturii. Aceste produse nu le dăm pe datorie“, ne-a spus Florin Moraru, reprezentantul magazinului alimentar.

Clienţi fideli
Sibianul şi-a promovat oferta prin intermediul unor fluturaşi şi se pare că a prins imediat la sibienii afectaţi de criză şi de numărul tot mai mare de disponibilizări. „ Avem deja în jur de 100 de oameni care apelează la această metodă. Cei mai mulţi sunt pensionari sau angajaţi din sectorul bugetar, care lucrează în apropierea magazinului. Avem chiar şi clienţi fideli, care îşi fac zilnic cumpărăturile de la noi, iar vânzările noastre au crescut considerabil. Cea mai mare valoare a cumpărăturilor făcute de o persoană până în acest moment a ajuns la 300 de lei şi deocamdată, nu am înregistrat niciun fel de problemă cu restituirea banilor“, a completat Florin Moraru.

Încântaţi de ofertă
Sibienii se arată extrem de încântaţi de oferta avantajoasă şi  spun că este foarte bine venită într-o astfel de perioadă. „ Am aflat despre această ofertă prin intermediul fluturaşilor pe care reprezentanţii magazinului i-au împărţit. Prinde foarte bine celor cu venituri mici, care se descurcă mai greu. Oricum, produsele sunt de calitate, iar preţurile sunt chiar bune“, ne-a spus Ana Herciu, în vârstă de 56 de ani.
Dat fiind succesul de care se bucură, patronul magazinului se gândeşte chiar la extinderea afacerii, prin deschiderea altor puncte de vânzare, în diferite zone ale oraşului.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite