O româncă este vocea anului în Ungaria, după ce a câștigat concursul Megastar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Renata a câștigat Megastar Ungaria
Renata a câștigat Megastar Ungaria

Orădeanca Renata Tolvai (19 ani) a câștigat aseară titlul de Megastar al Ungariei și un contract cu o casă de discuri celebră, o mașină și cazare timp de un an în Budapesta. Dacă în România talentata orădeancă nu a reușit să se claseze decât pe locul doi la Festivalul de Muzică de la Mamaia 2009, în Ungaria a dovedit că are stofă de divă.

De la prima ediție din acest sezon al concursului Megastar Ungaria, orădeanca s-a ambiționat să cânte numai piese grele, ale celor mai apreciate dive ale muzicii de astăzi, Beyonce, Christina Aguilera sau Lady Gaga. Aseară Renata a început specacolul cântând piesa „Hurt" a Christinei Aguilera. Unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune din Ungaria, membru al juriului, a fost atât de impresionat de interpretarea sa încât s-a întrebat, în glumă, dacă a ascultat un playback, fiindcă totul sunase „prea bine".

Dă click pe poză pentru a o vedea pe Renata imitând-o pe Beyonce

Renata imitând-o pe Beyonce, în timpul concursului Megastar

Pas cu pas

Renata Tolvai este absolventă a Colegiului Național „Emanuil Gojdu" din Oradea și toată viața și-a dorit să fie cântăreață. A fost eleva Monicăi Molnar, profesoară de canto la Școala Populară de Artă  Francisc Hubic din Oradea. Renata a participat la primul ei concurs în 2006, la Arad, la „Pop star", unde a obţinut trofeul, şi la Oradea la concursul „Tinere Talente", unde a reuşit să ajungă pe primul loc. Cele mai recente rezultate ale ei sunt locul întâi la concursul naţional „Stelele Cetăţii" din Deva şi locul doi la concursul de la Mamaia, în 2009.

Renata Hurt

Dă click pe imagine pentru a o asculta pe Renata cântând piesa Hurt

VIDEO Românca Renata Tolvai, vocea anului în Ungaria, a făcut primul pas spre celebritate

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite