Un copil de doi ani a fost scos la produs de mama sa pe șoseaua Hunedoara – Hațeg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă: Folosirea copiilor la cerșit este ilegală. Foto: D. Guţă
Arhivă: Folosirea copiilor la cerșit este ilegală. Foto: D. Guţă

O tânără în vârstă de 19 ani a fost amendată de polițiști, după ce a fost depistată în timp ce se folosea de fiul său de doi ani, pentru a apela la mila șoferilor care circulă pe șoseaua Hunedoara - Hațeg. Femeia s-a postat cu minorul în zona unui semafor amplasat de drumari pentru a semnaliza lucrările la carosabil.

Fenomenul cerșetoriei cu copii a luat amploare în județul Hunedoara.

Cel mai recent caz depistat de polițiști este al unei femei de 19 ani, din comuna Bretea Română, care își folosea fiul de doi ani pentru a-i înduioșa pe șoferii opriți la unul dintre semafoarele de pe DN 66, dintre Călan și Hațeg.

EXCLUSIV Povestea lui Superman Sava, ţigan de export cu nume de super-erou

„Tânăra a fost depistată în timp ce se afla la semaforul amplasat la intrarea în localitatea Bretea Strei, având în braţe un copil. Femeia apela la mila șoferilor care erau staționați la semafor, pentru a-i determina să îi dea bani. A fost sancţionată contravenţional şi predată reprezentanților Direcției Generale și pentru Protecția Copilului, pentru a fi luate măsurile legale, privind protecția copilului aflat în dificultate”, a precizat inspectorul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite