GALERIE FOTO/VIDEO S-au călcat în picioare pentru fructe, legume și ulei la reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de craioveni au încercat să forțeze intrarea în magazin
Sute de craioveni au încercat să forțeze intrarea în magazin

Craiovenii care au venit miercuri noapte la hipermaketul Kaufland să profite de “Noaptea albă a reducerilor” au fost la un pas să se ia la bătaie cu forțele de ordine care asigurau accesul în magazin.

Îmbiați de ofertele anunțate de hipermarket, sute de craioveni au decis să înfrunte frigul tăios și să vină la cumpărături între orele 23.00 și 3.00, când au fost anunțate prețuri speciale și oferte la multe dintre produsele de la raft. În jurul orei 23.00, zona din jurul magazinului de pe Calea București era aproape blocată de mașinile care se îndreptau spre parcarea Kaufland. Din cauza numărului mare de oameni care doreau să intre în magazin, forțele de ordine au apelat la ajutorul mai multor echipaje de poliție. Asta nu i-a împiedicat însă pe cei care se luptaseră să obțină un cărucior să încerce să forțeze intrarea, alegându-se cu diverse apelative din partea agenților de pază. “Dacă erai șmecher nu veneai ca milogul aici”, i-a strigat un agent unui craiovean care a încercat să intre în magazin prin forță.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO!

Sute de craioveni au încercat să forțeze intrarea în magazin

VIDEO

Odată ajunși în magazine, oamenii s-au înghesuit să pună mâna, în primul rând, pe fructe și legume, reduse cu 50% doar în această noapte. Un sac de cartofi de 10 kilograme costa 3,8 lei, în timp ce un kilogram de portocale la plasă a putut fi cumpărat cu 1,5 lei. Chestionați de “Adevărul ”, unii dintre cei care au ieșit din magazine cu coșurile pline nici nu știau cât au costat produsele pe care le cumpăraseră. “Am luat un bax de ulei, dar nu știu exact cât era sticla, în jur de patru lei și ceva”, a spus o cumpărătoare. Alți craioveni care apucaseră să vină s-au declarat dezamăgiți de reacția concitadinilor. "Nu-mi vine să cred câtă lipsă de civilizație, parcă sunt maimuțe. E prima și ultima dată când vin la un asemenea eveniment", a spus o pensionară care se retrăsese într-un colț de teamă să nu fie lovită de cei care vroiau să intre în magazin.


VIDEO

Kaufland a organizat Noaptea albă a reducerilor exact înainte de data anunțată inițial pentru deschiderea mallului Electroputere Parc, unde va exista un hipermaket Auchan. Planurile proprietarilor mallului au fost amânate cu două zile din cauza întârzierilor înregistrate la amenajarea centrului comercial. Electroputere Parc și, implicit, Auchan, vor fi deschise sâmbătă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite