FOTO Activiştii „Salvaţi Roşia Montană” au boicotat discursul preşedintelui suspendat Traian Băsescu de la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest la Cluj împotriva iubitorului de cianură – Traian Băsescu (foto Sebastian Florian)
Protest la Cluj împotriva iubitorului de cianură – Traian Băsescu (foto Sebastian Florian)

Sub deviza „Protest la Cluj împotriva iubitorului de cianură - Traian Băsescu", mai mulţi membrii ai grupului Tinerii Mânioşi au protestat în timpul discursului preşedintelui suspendat Traian Băsescu din Piaţa Lucian Blaga din Cluj-Napoca.

La protest au participat 20 de membri ai grupului Tinerii Mânioşi, cu mesajul „Salvaţi Roşia Montană" expus prin bannere şi steaguri. Protestul a avut loc sub forma unei acţiuni de tip photo bombing, fiind localizat în faţa camerelor de luat vederi care asigurau transmisia live în timpul miting-ului organizat de PD-L la Cluj-Napoca. Acţiunea a început în acelaşi timp cu discursul lui Traian Băsescu şi a durat 15 minute, înainte de finalul discursului.


Activistii Salvati Rosia Montana au fost prezenti la discursul lui Basescu de la Cluj

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE IMAGINI DIN TIMPUL ACŢIUNII

„Scopul acesteia a fost de a reaminti lui Traian Băsescu că România nu gustă cianura şi că nu vom trece cu vederea presiunea nelegitimă, anti-constituţională, exercitată de el în ultimii ani pentru autorizarea proiectului de minerit de la Roşia Montană. Mesajul «Salvaţi Roşia Montană - opriţi procedura de autorizare a proiectului de minerit» - este totodată adresat tuturor liderilor politici şi factorilor de decizie din România", au declarat participanţii la protest.

La mitingul pro-Băsescu care s-a desfăşurat, sâmbătă, în Piaţa "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, au participat circa 15.000 de persoane.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite