Trafic de droguri în curtea Mănăstirii Cernica. Dealerul îşi îngropa heroina într-o pădure de lângă Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii l-au ridicat pe Adrian Costin Culea, zis Adi Grasu, după ce asupra lui au găsit bani marcaţi ce ar proveni din tranzacţii cu droguri.

Adi Grasu este cunoscut ca dealer de droguri în Capitală, care făcea de obicei tranzacţiile prin intermediari, el având condamnări pentru fapte de trafic de heroină.

Din primele informaţii, se pare că suspectul făcea tranzacţiile chiar în curtea Mănăstirii Cernica, iar "marfa" şi-o îngropa în pădurile din jurul Capitalei.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bucureşti l-au reţinut pentru 24 de ore atât pe Adrian Costin Culea (29 de ani ), cât şi pe Remus Ghiţă (41 de ani), ambii recidivişti, pentru trafic de droguri de mare risc - heroină, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Potrivit procurorilor, în luna aprilie, Culea şi Ghiţă au vândut unui colaborator aproximativ 30 de grame heroină.

"La data de 18 aprilie 2012, inculpatul Culea Costin Adrian a fost depistat, în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra sa suma de bani obţinută urmare a tranzacţiei cu heroină. Drogurile urmau a fi distribuite către consumatorii din Bucureşti", potrivit DIICOT.

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi. Cercetările în această cauză au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti, suportul informativ fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite