Un tânăr s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Romană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a cărui identitate nu se cunoaşte s-a aruncat în faţa trenului. Reprezentanţii SMURD spun că victima a decedat imediat.

Cititi si: A scăpat nevătămată după ce s-a aruncat în faţa metroului

Circulaţia metroului pe linia respectivă a fost oprită aproape două ore, începând cu ora 16.30. timp în care echipele de descarcerare şi cadrele medicale SMURD au încercat să scoate victima de sub şine.

"Este o acţiune foarte dificilă deoarece accidentul s-a petrecut la intrarea în staţia Piaţa Romană, într-un loc care nu permite vizibilitate şi spaţiu de manevră. Suntem aproape siguri că persoana este decedată, nu avea cum să supravieţuiască după aşa un accident", a spus medicul Bogdan Opriţă, purtător de cuvânt SMURD.

"Victima este un bărbat cu vârsta cuprinsă între 20 şi 25 de ani. Nu am reuşit să-i stabilim identitatea pentru că nu avea acte la el şi nu erau nici martori care să-l cunoască", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei, Christian Ciocan.

Iniţial, echipajele SMURD au crezut că este vorba despre o femeie, asta şi din cauza martorilor care spuneau că o femeie, care părea abătută, stătea foarte aproape de margine. "Nu ne putem da sema despre cine este vorba. Vă închipuiţi cum e să fii tăiat de tren!?", a spus Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al SMURD, care declarase în urmă cu câteva ore că victima este o femeie.

Circulaţia a fost reluată în jurul orei 18.15, după ce procurorii au constatat decesul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite