Bucureşti: Tatăl sinucigaşului de la metrou: „O fi avut probleme la serviciu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care s-a aruncat, ieri după-amiază, în faţa metroului în staţia Piaţa Romană avea 24 de ani, era absolvent de ASE şi lucra în domeniul IT. Tatăl său a povestit pentru „Adevărul de Seară” că Dragoş nu avea probleme în dragoste, dar că era stresat din cauza jobului.

Mai citeşte şi:

Un tânăr s-a aruncat în faţa metroului la Piaţa Romană

A scăpat nevătămată după ce s-a aruncat în faţa metroului

Circulaţia metroului bucureştean a fost oprită aproape două ore, ieri, după ce un tânăr s-a aruncat sub trenul care sosea în staţia Piaţa Romană. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30. Sinucigaşul, Dragoş Bratu, nu a lăsat în urma sa niciun bilet de adio în care să-şi motiveze gestul extrem.

Tatăl său, venit întâmplător în Bucureşti de la Râmnicu-Vâlcea, spune că Dragoş nu avea, aparent, niciun motiv să-şi ia viaţa. „Am văzut aseară că s-a sinucis un tânăr la metrou, dar nu m-aş fi gândit că este băiatul meu.
Poate a avut o problemă la serviciu. El lucra în domeniul IT. O fi făcut vreo greşeală şi poate nu au fost şefii mulţumiţi. Era un băiat harnic, meticulos, ţinea mult ca treaba să-i iasă bine“, ne-a spus plângând tatăl sinucigaşului, aflat azi-dimineaţă la IML.

La rândul său, cumnatul lui Dragoş crede că tânărul nu s-ar fi sinucis. „Nu ar fi făcut el aşa ceva! Eu cred că a alunecat“, ne-a spus bărbatul. Nici tatăl, nici cumnatul lui Dragoş nu cred că moartea sa are legătură cu vreo problemă în dragoste. De altfel, prietena sa a fost cea care i-a anunţat aseară, târziu, că Dragoş a întârziat acasă.

Potrivit directorului Metrorex, Gheorghe Udrişte, conductorul garniturii în faţa căruia s-a aruncat sinucigaşul va intra într-un program de consiliere psihologică, pentru a reuşi să treacă peste acest şoc. „Este un conductor tânăr, care nu a mai avut astfel de incidente până acum”, a explicat Udrişte.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite