Afacerile familiei Udrea-Cocoş, în prag de faliment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebra societate „Dalli International Co”, singura în care, pe acte, apare ca asociat Elena Udrea, a intrat în procedură de lichidare, iar alte două companii,  administrate de soţul acesteia, Dorin Cocoş, sunt pe punctul de a fi închise după ce au înregistrat pierderi de peste 50% numai anul trecut.

O societate aflată în portofoliul familiei, „Medcomplex”, din Bucureşti, a fost deja radiată, potrivit site-ului financiarul.ro. Dorin Cocoş deţinea 90% din capitalul social al companiei, care în 2008 a înregistrat un profit net de 92.259 lei, dar care, la 31 decembrie 2008 avea creanţe de 3,23 de milioane de lei. În urma lichidării, omul de afaceri a obţinut 2,5 milioane de lei, bani pe care Elena Udrea i-a trecut în declaraţia de avere ca fiind „dividente”.

Pierderi semnificative, de peste 50%, au fost raportate şi de către firmele „Alexis Impex 93 SRL (restaurant Casa Enache) ”, la care figurează ca asociat oficial socrul Elenei Udrea, în vârstă de 76 de ani. Pierderile enorme de la „Euro Hotels International Co” sunt compensate parţial de profitul înregistrat de „Clamari Trading Impex”, în dreptul căreia apare un profit de 1.411.114 lei, cu un efectiv de şapte salariaţi.

Dorin Cocoş mai figurează ca administrator la „Pieţe Grup SA”, dar această firmă se află în procedură de dizolvare încă din 2008.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite