Crin Antonescu nu mai vede rostul unei alte moţiuni de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce moţiunea de cenzură depusă de PSD, a fost respinsă de Parlament, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a apreciat că nu mai vede rostul unei alte moţiuni, dar că va discuta ideea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva actualului Guvern, luni, în cadrul Biorului Politic Central.

"Personal, nu cred că este cazul să depunem o nouă moţiune de cenzură. Am susţinut-o pe cea de acum câteva zile pentru că era vorba de soarta a câteva milioane de români. Dacă măsurile de austeritate impuse de Guvernul Boc au intrat în vigoare şi domnul Ponta nu vrea să guverneze până la alegeri, atunci ce rost mai au asemenea moţiuni? Totuşi, o decizie în acest sens se va lua luni, în cadrul Biroului Politic Central al partidului" , a declarat Crin Antonescu, preşedintele PNL, potrivit Mediafax.

Preşedintele PNL Crin Antonescu a fost prezent, sâmbătă, la Vaslui, la Conferinţa Regională din zona Moldovei a filialelor judeţene PNL.

Vorbind despre ideea restructurării Executivului, Antonescu a subliniat că remanierea nu are decât scop cosmetic, care presupune reîmpărţirea puterii între clanurile din interiorul Partidului Democrat-Liberal.

"Nu contează dacă se face sau nu remaniere. Pe cine interesează sau pentru cine contează dacă se schimbă vreun ministru? Singurul care contează este Băsescu, care îl are valet pe Emil Boc. De fapt, remanierea este un râs. Are scop cosmetic şi nu presupune decât reîmpărţirea puterii între clanurile din interiorul PDL. Nu ar fi rău, totuşi, dacă s-ar face o restructurare, să se ajungă la şapte - opt ministere, toate deţinute de Elena Udrea, cu Emil Boc prim-ministru", a declarat Crin Antonescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite