Rus, despre o nouă suspendare a președintelui: Voiculescu să ne lase mai ușor cu ideile lui. Visele lui erotice trebuie stopate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Rus
Ioan Rus

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, a declarat pentru România TV că o nouă suspendare a președintelui ”este o chestiune strict secundară atât pentru USL, cât şi pentru poporul român”. De asemenea, Rus a spus că ”visele erotice” ale lui Dan Voiculescu trebuie stopate.

"Prioritatea USL în această toamnă este organizare şi efort maxim pentru câştigarea acestor alegeri, prioritate atât pentru USL, cât şi pentru poporul român. Acest plan de suspendare este o chestiune strict secundară atât pentru USL, cât şi pentru poporul român. Dacă după alegeri nu se va respecta Constituţia de către preşedinte, sigur se poate lua în calcul şi suspendarea", a declarat Rus la România TV.

Social-democratul este părere că Dan Voiculescu ar trebui să lase USL să-și facă treaba. "Nu am o părere bună despre dânsul. (...) Aşa că domnul Voiculescu ar trebui să aibă pacienţă, să ne lase mai uşor pe noi cu ideile dânsului şi să îşi facă USL treaba şi PSD în primul rând", a mai spus Rus.

Rus a infirmat zvonurile potrivit cărora ar fi un apropiat de-ai lui Traian Băsescu și a exclus numirea sa ca premier. "Ioan Rus nu poate fi propus niciodată nimic de către Traian Băsescu. Pot fi propus director la salubritate în Ilfov, de exemplu, doar de către PSD", a declarat fostul ministru de Interne.

"Iar visele erotice că vrea Dragnea prim-ministru, că vrea ăla, sau vrea Voiculescu nu ştiu ce, acestea trebuie stopate de conducerile colective ale acestor partide. Ce să fac eu cu visele lui Voiculescu?", a conchis Rus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite