Infidelităţile pastorului Laszlo Tökès

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detalii murdare despre viaţa fostului episcop reformat de Piatra Craiului, actualul vicepreşedinte al Parlamentului European, Laszlo Tökès, ies la iveală. Aflat în plin divorţ de soţia sa, Edith, care l-a acuzat de infidelitate, Laszlo Tökès este acuzat acum de infidelitate şi comportament urât faţă de familie de un martor care a depus mărturie în favoarea soţiei.

EXCLUSIV Un preot reformat confirmă infidelităţile vicepreședintelui PE Tokes Laszlo

EXCLUSIV Vezi aici cine este una dintre presupusele amante a lui Tokes Laszlo

Divorțul murdar al lui Tokes Laszlo: infidelitățile pastorului-Casanova  

Într-o declaraţie din noiembrie 2010, preotul reformat Balogh Barnabas povesteşte umilinţele la care a fost supusă Tökès Edith în cei 25 de ani de căsnicie. Preotul reformat, care acum locuieşte în Ungaria, a fost consilier pe lângă Laszlo Tökès începând cu 1998, când acesta era episcop de Piatra Craiului.

„Generalizând, pot spune că reclamanta a fost umilită, batjocorită de către pârât. Cu diverse ocazii, la aniversări, de faţă cu ea, pârâtul făcea afirmaţii legate de decolteul altor doamne sau alte vorbe care arătau că soţia era poate a doua sau a treia femeie din viaţa lui, şi nu prima, aşa cum ar fi trebuit", se arată în declaraţia dată de preot. Martorul a spus că, în discuţiile cu apropiaţii, Laszlo Tökès o caracteriza pe soţia lui ca fiind „o ţărancă proastă şi primitivă".

Amantele lui Tökès

În declaraţia dată de preot apare descrisă una dintre presupusele aventuri ale lui Tökès. S-ar fi petrecut în 1994, la Arad, cu ocazia unei conferinţe la care participau preoţii reformaţi. „Eram cazaţi la hotel, fiecare avea camera lui. La mine în cameră s-au strâns câţiva participanţi, pentru a bea nişte vin, m-am dus să-l chem şi pe el, însă mi-a spus că nu vine, spunându-mi însă să o trimit la el în cameră pe Szabados Argentina. Chiar am condus-o, iar el o aştepta în cameră, stând pe pat şi cu bustul gol, doar în pantaloni", a spus Balogh în faţa magistraţilor orădeni.

Fostul consilier al lui Tökès a mai relatat despre o călătorie a acestuia în SUA, în 2003, când ar fi fost însoţit de amanta sa, o studentă. „Femeile cu care a fost şi despre care am vorbit mai sus sunt Palfi Noemi şi o anume Eniko", a mărturisit preotul. Palfi Noemi este o orădeancă în vârstă de 43 de ani, căsătorită cu un preot reformat. Palfi Joszef susţine că declaraţiile făcute de Baolgh în legătură cu soţia lui nu sunt adevărate. „Am consultat deja un avocat şi vom decide ce vom face. Dar sigur nu va rămâne aşa", a spus Palfi Joszef.

Prin intermediul consilierului Demeter Szilard, Laszlo Tökès a spus că nu are nimic de declarat. „Avocatul domnului Laszlo Tökès şi-a făcut treaba, urmează ca judecătorii să decidă. Domnul Tökès a cerut ca divorţul să fie secretizat pentru că el consideră că aceste lucruri ţin de viaţa lui personală şi nu sunt de interes public", a spus Demeter Szilard.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite