VIDEO Cum a înscenat Rona Hartner scandalul cu fostul preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rona Hartner, protagonista aşa-zisei idile cu fostul preşedinte Emil Constantinescu, a recunoscut că intriga scandalului de acum zece ani a fost inventată de secretarul lui Corneliu Vadim Tudor, care îi promisese să o facă vedetă.

„Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franţa şi secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România (...) Iar pe 8 ianuarie 1999 am aflat de la televizor că scrisesem un jurnal intim, în care spuneam că sunt amanta preşedintelui. Bineînţeles, jurnalul era inventat", a povestit actriţa în revista „The One".

Rona a mărturisit că a schimbat doar câteva cuvinte cu Emil Constantinescu, dar că a existat un dans în care ea şi preşedintele au fost imortalizaţi de paparazzi.

„În timpul acestui dans, eu cântam melodia «Eşti loserul meu». Mi-am dat seama că nu avea un mesaj foarte bun şi am încercat să fac diverse lucruri, ca să distrag atenţia, am început să mă dau pe spate, picioare-n sus, chestii... Şi cum eram eu îmbrăcată-dezbrăcată... s-au făcut o tonă de poze care au devenit o mină de aur şi pe care le-au vândut toţi fotografii, ani de-a rândul, pe la toate ziarele", a povestit artista.

Constantinescu: A fost o campanie împotriva mea

„Ştiam încă de acum zece ani că tot scandalul ăsta a fost pus la cale de Corneliu Vadim Tudor, care a organizat o adevărată campanie împotriva mea", a replicat ieri, vehement, fostul preşedinte Emil Constantinescu.

Fostul şef de stat a declarat pentru „Adevărul" că „mizeria" a fost gândită de liderul PRM cu ajutorul ofiţerilor acoperiţi, unii chiar din presă, pentru a crea un scandal similar celui din SUA: Bill Clinton - Monica Lewinsky. „Au fabricat un caz asemănător şi pentru România pentru a-l ataca pe şeful statului.

Eu am văzut-o pe Rona Hartner o singură dată în viaţa mea, într-o sală în care erau peste o mie de persoane, iar ea a venit şi m-a invitat la dans. Ei au scos fundalul din fotografie, i-au eliminat până şi microfonul din mână şi au creat acest scandal întreţinut de presă", a comentat fostul şef de stat.

Rona nu a fost singura protagonistă a acestui scandal prelungit, după cum povesteşte Constantinescu, atunci când au apărut informaţii că Bill Clinton ar fi avut şi altă aventură extraconjugală. „Au scos şi altă femeie în afară de Hartner: pe Leonida Neamţ, pe care au plătit-o să continue atacul la adresa mea", a mai spus fostul preşedinte.

"Mizeria a fost gândită de liderul PRM pentru a crea un scandal similar celui din SUA: Bill Clinton - Monica Lewinsky."
Emil Constantinescu
fost preşedinte al României

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite