Chiar nu v-aţi săturat de Becali?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar nu v-aţi săturat? Noi de câte ori să vă spunem că nu mai vrem să-l vedem pe Gigi Becali la televizor?

Chiar am ajuns să ne facă Becali agenda zilnică? Mai nou, omul dă şi sfaturi de sexologie. Mai trebuie să ne spună şi ce să mâncăm. Dimineaţa, la prânz şi seara. Nimeni nu îl mai opreşte!

Vorbeşte despre oricine şi orice iar moderatorii salivează privind undeva în studio, în gol sau spre vreo plasmă, imaginându-şi că Gigi e printre ei. Nu, e doar la telefon de data asta, dar peste zece minute, cine ştie? Nimeni nu-l opreşte să zăbovească în casele noastre vreo 20 de minute. Dacă aici e în direct şi aş schimba postul, cu siguranţă că pe celălalt canal de sport e ceva cu Gigi, măcar înregistrat. Sau sunt nişte imagini de arhivă, orice. Aş vrea să văd nişte ştiri din sport, dar îl văd pe Becali. De ce să renunţ eu la sport? Din cauza voastră şi a lui Becali?

Le-or plăcea atât de mult reporterilor să stea pe la porţile Palatului după Gigi? E chiar atât de tonifiant să te ia Gigi la înjurături atunci când îl suni pentru o declaraţie? Voi nu v-aţi săturat de el? Nu? Atunci ar fi bine ca la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării să se predea o nouă materie: Becalogia. La câte "calde" v-a predat vouă Gigi, aţi putea să scoateţi împreună un compendium. Din an în an, ediţii revizuite şi completate, bineînţeles.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite