Iuliana Tudor despre presupusul diagnostic de leucemie: „ Am într-adevăr probleme de sănătate dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatoarea TV a transmis pe adresa de mail a redacţiei, un răspuns la materialul apărut în revista Spy, preluat pe site-ul adevarul.ro referitor la faptul că ar fi bolnavă de leucemie. Iuliana Tudor susţine că are probleme de natură hematologică dar nu sunt atât de grave ca cele prezentate în presă. Ea nu specifică, însă, care este boala de care suferă.

MAI CITIŢI ŞI:

Diagnostic necruţător: Iuliana Tudor suferă de leucemie!

În urma materialului apărut în revista Spy, Iuliana Tudor a transmis un mesaj către „Adevărul de Seară“. „Când m-am decis să fac public anunţul despre sarcină nu am ascuns nicio clipă faptul că sarcina a readus în prim-plan unele probleme mai vechi de sănătate (încheiate în 2004) şi că, la început, medicii nu mi-au oferit speranţe de 100% în legătură cu aceasta. Când am avut certitudinea că bebeluşul este în afara oricărui pericol, am decis să fac public anunţul pentru a nu lăsa loc interpretărilor. Dintotdeauna am preferat ca partea personală a vieţii mele să rămână departe de presă şi am considerat că un comunicat oficial despre sarcină va fi de ajuns pentru a-mi explica absenţa de la ultimele ediţii ale emisiunii «O dată-n viaţă» din sezonul trecut. Dar nu a fost aşa, jurnaliştii insistând să afle despre ce probleme de sănătate este vorba. Singura mea declaraţie pe această temă a fost aceea că problemele respective sunt de natură hematologică şi necesită o supraveghere medicală atentă pe tot parcursul sarcinii. Atât! Mi-aş fi dorit să găsesc înţelegere din partea tuturor colegilor din presă. Le mulţumesc jurnaliştilor care au respectat poziţia mea şi celor care o vor face în continuare“, se arată într-un comunicat emis de realizatoarea TV pe mailul redacţiei.

„Nu am făcut nicio declaraţie pentru revista Spy“
Ea a mai spus că nu a făcut nicio declaraţie pentru revista Spy şi că toate informaţiile apărute în material au fost obţinute din alte surse. „Toate informaţiile din respectivul material de presă au fost obţinute din alte surse. Despre veridicitatea acestora pot să vă spun că, din fericire, verdictul implacabil pe care semnatarii articolului l-au dat despre starea mea de sănătate este neadevărat. Am, într-adevăr probleme de sănătate, dar ele nu sunt nici pe departe atât de grave ca cele menţionate în articol. Nu este nicidecum vorba de o boală incurabilă! Cât despre faptul că eu şi soţul meu ne petrecem la serviciu «13-14 ore pe zi»… este atitudinea unor oameni pasionaţi de profesia lor, atitudinea unor oameni al căror serviciu presupune muncă nenormată. Este pasiune, devotament, determinare şi responsabilitate, şi nicidecum un gest disperat în faţa unor dificultăţi financiare“
, a mai spus prezentatoarea TV.

Mesaj de mulţumire
Iuliana Tudor le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere pe adevarul.ro. „Vreau însă să le mulţumesc tuturor acelora care mi-au transmis gânduri de bine şi mesaje de încurajare, scriindu-mi că pot să contez oricând pe sprijinul lor. Regret că au trecut printr-o astfel de spaimă!“, a conchis vedeta de la TVR:

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite