S-a terminat telenovela! Neymar semnează azi cu Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florentino Perez, avizat de insistenţele Barcelonei asupra tatălui lui Neymar, a luat problema în propriile-i mâini şi a bătut palma cu Santos şi cu fotbalistul, pentru 60 de milioane de euro şi un salariu de 7 milioane pentru jucător.

În cel mai pur stil "Mourinho", Florentino Perez a rezolvat transferul lui Neymar. Preşedintele clubului "blanco" a dat o dublă lovitură, surprinzând şi rivala Barcelona, rezolvând definitiv "telenovela" superstarului brazilian pentru care ambele cluburi spaniole s-au "duelat" în ultimele luni, scrie Marca.

Ambele cluburi vor nega, scrie sursa citată, cel puţin până după alegerile pentru preşedenţie la Santos, care vor avea loc în luna decembrie, la care actualul preşedinte, Luis Alvaro Ribeiro candidează din nou. Cu toate acestea, cotidianul madrilen asigură că Real Madrid a ajuns la un acord cu formaţia braziliană şi astăzi jucătorul îşi va pune semnătura pe contract, după ce Neymar va face testele medicale în Sao Paolo, cu doctorul Carlos Diez, şeful serviciilor medicale ale Madridului.

Acelaşi salariu ca şi Iker Casillas, depăşit doar de Ronaldo şi Kaka

Neymar devine, astfel, începând de astăzi, jucător al Realului, după o "faraonică" operaţiune. Madrilenii vor plăti 60 de milioane de euro lui Santos pentru transferul atacantului şi şapte milioane net fotbalistului pentru fiecare din cele şase sezoane pentru care va semna, ceea ce-l va situa în eşalonul doi salarial în lotul lui Real, la egalitate cu Iker Casillas şi depăşit doar de Cristiano Ronaldo şi Kaka.

Află toată informațiile despre acest subiect pe adevarul.es

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite