"Unii dintre votanti sunt membri PNG"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul Adunarii Generale a FRF ca a dat semnalul si ceilalti l-au urmat si l-au votat pe Mircea Sandu. Desi au aparut zvonuri privind amestecul

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat la finalul Adunarii Generale a FRF ca a dat semnalul si ceilalti l-au urmat si l-au votat pe Mircea Sandu. Desi au aparut zvonuri privind amestecul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, latifundiarul din Pipera spune ca el a fost cel care l-a influentat pe presedintele ,Pandurilor", Marin Condescu, cel care controla voturile a 50 de echipe "mineresti". "Dupa sedinta, au venit oamenii la mine si mi-au spus ca s-au bazat pe ce am spus eu. Marian Condescu a recunoscut ca este nou in fotbal si ca a ascultat ce am spus eu. Nu a avut nici un amestec Hrebenciuc. El e plecat in Franta, nici nu stie ce se intampla", a precizat Becali. Influenta lui Becali a fost totala, seful Stelei precizand ca unii dintre votanti sunt membri ai Partidului Noua Generatie: "In sala au fost si presedinti, si vicepresedinti ai filialelor PNG care au votat. Nu stiam ca au si echipe de fotbal, dar i-am recunoscut din vizitele facute in teritoriu".
Dupa Sandu, Lupescu
Gigi Becali spune ca Gica Popescu poate sa declare ce vrea, dupa alegeri, ca, oricum, nu va ajunge la presedintia FRF dupa patru ani. "Ce declara Popescu e treaba lui, nu-i ajuta cu nimic. Oricum, dupa patru ani, in locul lui Sandu va veni Ionut Lupescu la conducerea FRF", a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite