"Să vină Cupa în Giuleşti!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

se îndreaptă acum spre finala de la Eindhoven.Calificarea Rapidului în sferturile de finală ale Cupei UEFA a scos sute de fani giuleşteni în stradă. Primul punct de întâlnire pentru

se îndreaptă acum spre finala de la Eindhoven.
Calificarea Rapidului în sferturile de finală ale Cupei UEFA a scos sute de fani giuleşteni în stradă. Primul punct de întâlnire pentru suporterii fericiţi a fost Piaţa Universităţii, unde, la doar o jumătate de oră după încheierea partidei, câteva zeci de suporteri au apărut în piaţă cu steaguri şi fulare. Treptat, s-au alăturat alte zeci de suporteri, venind cu mijloacele de transport în comun sau cu maşinile personale. "Ole, ole, mulţumim Rapidule!" şi "Să vină Cupa, să vină Cupa în Giuleşti!" au fost scandările preferate ale fanilor, care îi văd deja pe favoriţii lor în posesia trofeului. Giuleştenii nu au uitat-o însă nici pe rivala Steaua, strigând de mai multe ori numele formaţiei Betis Sevilla. "Au fost emoţii mari de tot, dar acum trăiesc cea mai frumoasă noapte din viaţa mea de suporter", a declarat un tânăr, care, în ciuda frigului şi a ninsorii, era dezbrăcat la bustul gol, dar cu nelipsitul fular vişiniu la gât. Momentul cel mai fierbinte al nopţii s-a consumat, însă, la Aeroportul Aurel Vlaicu din Băneasa, unde 500 de suporteri şi-au aşteptat favoriţii. Fanii au înfruntat cu stoicism ninsoarea şi au cântat în permanenţă succesul Rapidului timp de mai bine de o oră, aşteptând avionul rapidiştilor, care a avut 50 de minute întârziere.

Jean Valvis: "Mi-am pierdut vocea"
Oficialii şi jucătorii giuleşteni şi-au făcut cu greu drum printre fani pentru a ajunge la autocar. Unii suporteri mai îndrăzneţi au "fentat" forţele de ordine, ajungând să-şi îmbrăţişeze favoriţii. "Mi-am pierdut vocea. Răzvan face o echipă de platină şi îi mulţumesc din suflet. Avem un lot valoros şi aştept performanţele", a declarat acţionarul Jean Valvis, în timp ce tehnicianul Rapidului a precizat: "Este o calificare foarte frumoasă. La început am fost singuri, acum suntem înconjuraţi de lume". Autocarul giuleştenilor a plecat în uralele generale, dar nu a putut merge prea departe, întrucât la Arcul de Triumf a mai făcut o oprire, pentru ca jucătorii să cânte împreună cu fanii refrenul care ar putea deveni realitate peste două luni: "Să vină Cupa în Giuleşti!".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite