Vor victorie la scor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata de tineret va întâlni astăzi, de la ora 18.00, echipa naţională a Maltei Victoria obţinută greu, în ultimul minut, în Malta i-a speriat pe elevii lui Emil Săndoi (foto),

Selecţionata de tineret va întâlni astăzi, de la ora 18.00, echipa naţională a Maltei

Victoria obţinută greu, în ultimul minut, în Malta i-a speriat pe elevii lui Emil Săndoi (foto), care acum doresc să câştige la mai multe goluri diferenţă în partida de la Piatra Neamţ. "Sperăm să nu mai avem parte de emoţii ca în partida tur. Formăm o echipă puternică. Dacă marcăm repede, atunci vom fi siguri de victorie. Nu contează cine înscrie pentru noi.

Importante sunt doar punctele pe care trebuie să le trecem în contul nostru", este de părere mijlocaşul Gabriel Torje. Chiar dacă sistemul de calificare la Euro 2009 este dificil, tinerii tricolori cred că vor participa la turneul final. "Trebuie să învingem Malta cu orice preţ. Avem valoare, constituim o formaţie foarte bună şi rămânem favoriţi, după părerea mea, la turneul final", a declarat jucătorul lui CFR Cluj, Ciprian Deac.

Înaintea acestui meci, România ocupă locul doi în Grupa 10, cu opt puncte din patru meciuri, în timp ce principala contracandidată, Franţa, este lider cu 11 puncte după cinci partide. Câştigătoarele grupelor şi cele mai bune patru echipe de pe locul doi se vor califica la barajul de calificare la turneul final.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite