"Am văzut steluţe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Moroşanu a povestit cum a trăit primul său meci în circuitul K1 "Moarte din Carpaţi" a rezistat doar 35 de secunde în ring în faţa lui Fredy Kemayo. Un genunchi nimicitor al

Cătălin Moroşanu a povestit cum a trăit primul său meci în circuitul K1

"Moarte din Carpaţi" a rezistat doar 35 de secunde în ring în faţa lui Fredy Kemayo. Un genunchi nimicitor al francezului l-a trimis pe Moroşanu la podea cu arcada spartă. Cătălin a povestit pentru Sport.ro cum a trăit cea mai grea înfrângere din carieră şi ce a învăţat din această experienţă.

"Am revăzut meciul. Mă ofticam de câte ori mă uitam. Simţeam că pot să îl bat, simţeam că pot să ajung şi în finală. Nici nu am cuvinte să spun ce îi pregătesc lui Kemayo la următoarea întâlnire. Într-o secundă de neatenţie s-a dus toată munca mea", a declarat Moroşanu la Special.

Interesant este că, până acum, sportivul român nu a urmărit niciodată pe casetă luptătorii pe care urma să-i întâlnească: "Nu mi‑am studiat adversarii din superstiţie. De acum încolo nu mai fac aşa, mai ales că puteam evita lovitura foarte uşor".

Cătălin a primit sfaturi şi de la luptătorul Daniel Ghiţă, care a luptat şi el cu Fredy Kemayo. "Francezul a încercat să mă lovească şi pe mine cu genunchiul în frunte, dar m‑am eschivat. Cătălin trebuie să îşi studieze adversarii înainte şi să se antreneze în funcţie de stilul lor".

Consolarea lui Moroşanu este că nici adversarul său nu a ieşit prea bine din luptă. Kemayo s-a ales cu o coastă fisurată şi nu a mai putut participa la turul doi al piramidei. Gala K1 de la Amsterdam a fost câştigată de olandezul Errol Zimmerman, care l-a învins în finală pe bielorusul Zabit Samedov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite