Craig Levein, noul selecţioner al Scoţiei - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre noul selecţioner al Scoţiei, reacţia lui Pleşan la decizia CEx sau intenţia Realului de a-l lua pe Raţ cu doi ani în urmă. Printre alte subiecte, Stoichiţă crede că este un om curajos, iar Vasile Turcu crede că familia trebuie să îl susţină în momentele dificile.

Craig Levein, noul selecţioner al Scoţiei. Naţionala Scoţiei şi-a ales selecţionerul. Nu e nici Dan Petrescu, şi nici Walter Zenga, tehnicieni care au aplicat CV-uri pentru acest post. Oficialii Federaţiei Scoţiene de Fotbal l-au ales pe Craig Levein. De altfel, acesta era favorit în cursa pentru mult râvnitul post de selecţioner. Levein a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, iar fostul său club, Dundee United, va primi compensaţii de la federaţia scoţiană în valoare de 250 .000 de lire sterline, potrivit ProSport.

Mihăiţă Pleşan: "Poate nu începem campionatul!".
Mijlocaşul roş-albaştrilor s-a supărat foc pe decizia CEx conform căreia cluburile pot reduce unilateral contractele. "Absolut incredibil, e o aberaţie totală! Eu tot mai sper că nu se va pune în aplicare aşa ceva... Dacă nu se va renunţa la ideea asta, o să le fac o propunere celor care au hotărât: Jucaţi voi în locul nostru", a declarat Pleşan pentru Gazeta Sporturilor.

Stoichiţă: "Oamenii curajoşi riscă, eu sunt un om curajos".
Mihai Stoichiţă nu s-a speriat de demiterile în lanţ de la Steaua. "Lippi" a acceptat pe loc oferta lui Gigi Becali, deşi Dorinel, Lăcătuş, Hagi şi Bergodi plecaseră cu scandal din Ghencea. "Steaua este de nerefuzat", a anunţat antrenorul care i-a dus pe roş-albaştri pe trei, la egalitate de puncte cu CFR şi Urziceni, anunţă GSP TV.

Real a vrut să îl ia pe Raţ şi acum 2 ani. Raţ a mai fost la un pas să ajungă la Real, acum 2 ani, dar Mircea Lucescu n-a vrut să-i dea drumul - spune tatăl lui Raţ. Până la urmă, Realul l-a cumăparat pe brazilianul Marcelo. Raţ a primit vestea cu posibila mutare la Real în paradis - pe plajele din Caraibe. Acasă la Slatina, tatăl său a pregătit deja şampania - vrea să petreacă 3 zile şi 3 nopţi, dacă fiul ajunge la Real. Tatăl lui Raţ spera că povestea din 2007 să nu se mai repete şi Raţ să joace lângă Ronaldo, Kaka şi Raul, potrivit Sport.ro.

Vasile Turcu: "Nu se poate să îţi bagi picioarele în viaţa unui om". Acţionarul echipei Dinamo Bucureşti susţine că tânăra alături de care a fost surprins de paparazzi este o simplă cunoştinţă, pe care a salutat-o în timp ce bea o cafea cu jurnalistul Horia Ivanovici, la hotelul "Marriott", din Bucureşti. Oficialul grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a declarat pentru Sport Total FM că paparazzii "şi-au băgat picioarele" în viaţa lui şi că familia să trebuie să înţeleagă şi să treacă împreună peste aceste deservicii făcute de cei pe care îi crede rău intenţionaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite