Turcu: "Ori plec eu, ori pleacă Prunea!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre ameninţarea lui Turcu, sfatul lui Ioan Becali la adresa lui Dolha şi ultimatumul dat de Becali lui Stoichiţă. Printre alte subiecte, Rada e soluţia lui Copos, iar Ilie Dumitrescu neagă venirea la Steaua.

Turcu: "Ori plec eu, ori pleacă Prunea!"

După meciul de la Urziceni, Vasile Turcu l-a atacat dur pe Emilian Dolha, însă Florin Prunea a sărit în apărarea portarului dinamovist. "E un atac incalificabil la adresa unui jucător de fotbal. Atinge şi imaginea clubului şi nu face bine nici vestiarului. Dolha este un jucător cu experienţă, nu trebuie să-l tratăm ca pe un copil", a declarat Prunea la Sport.ro. După această declaraţie, Vasile Turcu spune că se simte "săpat" şi ameninţă că nu va mai băga bani la echipă. "Dacă un angajat, cum este Prunea, face asemenea declaraţii la adresa mea, nu mai dau un leu. Ori Prunea, ori eu. Eu fac pariu acum că acţionarii nu mă vor susţine pe mine, ci pe Prunea", a declarat Turcu.

Ioan Becali: "Dolha are nevoie de un psiholog"

 Fostul agent, Ioan Becali, consideră că Dinamo trebuia să îi acorde o şansă lui Florin Matache şi că oficialii din Ştefan cel Mare au greşit când l-au lăsat să plece la Cluj . "Dinamo trebuie să caute jucători liberi de contract. Dolha e un băiat extraordinar. El are nevoie, după acele greşeli, de un psiholog, pentru a-şi reveni cu psihicul. Cred că Dinamo a făcut cea mai mare greşeală că l-a lăsat pe Matache să plece la Cluj",  a spus Ioan Becali, citat de Gsp TV.

Ultimatum dat de Gigi lui Stoichiţă şi lui Argăseală » "Vă las până la vară!"

Becali a anunţat că Stoichiţă şi Argăseală beneficiază de credit până la sfîrşitul campionatului, atunci când va începe reformarea echipei. "După ce se termină campionatul, voi face curăţenie! Le-am zis lui Argăseală şi lui Stoichiţă să facă ce vor până atunci. Poate aşa ar fi trebuit să procedez şi până acum, să nu-i mai bag în seamă deloc!". Ce înseamnă "curăţenia"? "Voi consulta patru-cinci specialişti în fotbal, care să-mi spună ce să fac", a rezumat patronul citat de Gazeta Sporturilor

Ilie Dumitrescu: "Nu s-a pus problema venirii mele la Steaua"

Fosta glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu, a ţinut să precizeze faptul că nu s-a pus niciodată problema venirii sale la gruparea roş-albastră, în funcţia de antrenor principal, subliniind faptul că, deşi are o relaţie de prietenie cu Gigi Becali, nu ar putea să lucreze cu finaţatorul roş-albaştrilor. "Acel lucru referitor la o posibilă venire a mea la Steaua a apărut într-un ziar şi atunci am fost contactat de către un post de televiziune, unde am spus ca nu am fost contactat pentru a mi se propune acest lucru. Mai mult, am fost întrebat dacă aş putea să lucrez cu Gigi Becali şi am spus că nu, deşi am o relaţie de prietenie cu el şi îl respect", a declarat Ilie Dumitrescu la Sport Total FM.

Rada, soluţia de avarie
Problemele de la Rapid continuă după ce Nicolae Manea a renunţat definitiv la banca tehnică a echipei şi a revenit la funcţia de director tehnic, scrie Prosport. George Copos caută soluţii, iar una dintre ele ar fi numirea lui Marian Rada în funcţia de antrenor până la finalul campionatului, obiectivul fiind calificarea în Europa League şi promovarea tinerilor. Fostul fundaş al giuleştenilor a luat parte la toate performanţele obţinute de gruparea "feroviară" după 1970, ca jucător în finala Cupei României din 1972, dar şi ca antrenor secund sau director sportiv după 1989.



 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite