"Nu am uitat când ne alergau peste liniile ferate"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul derby al returului de campionat, Rapid - Poli Timişoara, programat duminică de la ora 20.00 (Kanal D), exilat la Craiova, se anunţă încă de pe acum extrem de tensionat. "Îi vom

Primul derby al returului de campionat, Rapid - Poli Timişoara, programat duminică de la ora 20.00 (Kanal D), exilat la Craiova, se anunţă încă de pe acum extrem de tensionat.

"Îi vom aştepta de la gară sau la intrările în oraş, aşa cum ne fac ei nouă când jucăm pe Giuleşti. Să ştie că nu am uitat când ne alergau peste liniile ferate!", ne-a spus Silviu Pădureanu, liderul unei facţiuni a galeriei craiovene. Pădureanu spune că fanii oltenilor vor fi prezenţi şi la meci, unde vor scanda împotriva echipei bucureştene: "Se ştie că noi suntem anti-Bucureşti şi ne vom respecta blazonul, chiar dacă am fost jigniţi zilele trecute de armeanul ăla de la Poli (n.r. - Gheorghe Chivorchian)". Puşi în gardă de declaraţiile războinice ale suporterilor, jandarmii şi-au luat măsuri pentru a preîntâmpina violenţa.

"Ştim de rivalitatea dintre suporterii Universităţii şi cei ai Rapidului, de aceea vom lua măsuri speciale pentru că, din punctul nostru de vedere, este o partidă cu grad de risc mare. Vor fi 400 de jandarmi din partea Inspectoratului de Jandarmerie Dolj şi aproximativ 100 de poliţişti şi agenţi comunitari. Noi am făcut deja împărţirea stadionului şi am studiat bine modalităţile de intervenţie. Suntem pregătiţi pentru orice", ne-a declarat Cosmin Mirea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Dolj. În ceea ce priveşte aşezarea galeriilor pe stadion, timişorenii şi bucureştenii vor sta în sectoare diametral opuse şi vor fi atent monitorizate de jandarmi, cu camere de luat vederi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite