"Am impresia că Turcu nu se mai întoarce" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre părerea lui Marcel Popescu despre situaţia de la Dinamo, Stoichiţă îi taxează pe suporteri, iar suporterii dinamovişti le-au adresat mesaje dure acţionarilor. Printre alte subiecte, Dinu spune că Dinamo s-a jucat cu ocaziile, iar Ţălnar crede că Turcu trebuie respectat.

"Am impresia că Turcu nu se mai întoarce"

Fostul preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, Marcel Popescu, este de părere că situaţia tensionată de la nivelul conducerii administrative a echipei de fotbal a "câinilor roşii" este una tipic românească. "Am impresia în acest moment că nu se va mai întoarce, pentru că a simţit că nu s-au aflat alături de dânsul colegii de staff administrativ. Aici probabil că ar fi vrut mai mult", a spus Marcel Popescu pentru Sport Total FM.

Stoichiţă îi taxează pe suporteri: "Unii nu ne iubesc"

Cu cele trei puncte în buzunar, "Lippi" consideră că Steaua a revenit serios în lupta pentru primul loc. Evoluţia întregii echipe l-a adus pe Stoichiţă într-o stare de euforie, nemaivăzută în ultimul timp! "Se întâmplă ceva ciudat în Ghencea, de mult timp! Jucătorii aud foarte bine, având analizele făcute la zi, şi nu au cum să nu reacţioneze la tot ce se strigă din tribune. Avem acasă un disconfort. Sunt unii oameni care vin la stadion, dar nu ne iubesc, nu ştiu ce urmăresc ei! E foarte greu să faci performanţă în aceste condiţii, este o presiune în plus pentru noi", a spus Stoichiţă pentru Prosport.

Ură din peluză pentru acţionarii lui Dinamo

Ieri, 800 de fani din PCH au contestat întreaga conducere. "Vreţi să distrugeţi totul în Ştefan cel Mare? Simbolul nostru nu e de vânzare!", "E nevoie acută de bani?  Să vindeţi durerea celor 10 ani!" şi "Aşteptăm cu interes un sponsor-companie de formol, să-i oferim drept materie trei conducători simbol!" au fost câteva dintre bannerele de protest ale ultraşilor, scrie Gazeta Sporturilor.

"Turcu trebuie respectat, trebuie să-i mulţumim pentru tot ce a făcut pentru Dinamo!"

Cornel Ţălnar a declarat, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, că este bucuros de faptul că formaţia sa joacă bine şi face şi spectacol."Am vorbit cu nea Vasile ieri (n.r. - joi). Noi trebuie să-i mulţumim indiferent ce se va întâmpla, deoarece a fost alături de noi cu bani atunci când a fost nevoie. Sunt problemele lor, ale acţionarilor. Pe mine nu mă priveşte decât ceea ce joacă echipa, dar Vasile Turcu trebuie respectat", a spus tehnicianul dinamovist citat de Sport.ro.

Cornel Dinu: "Dinamo s-a jucat cu ocaziile. Asta trebuie să dea de gândit"

Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a comentat la GSP TV, prestaţia lui Dinamo din partida cu Gaz Metan, câştigată de elevii lui Cornel Ţălnar cu 1-0.  "Dinamo a avut la discreţie jocul şi s-a jucat cu ocaziile. În rest, au jucat destul de corect.Pe lângă faptul că au avut şi ei nişte jucători lipsă, au fost frustraţi de posesia balonului. Dinamo, din punctul ăsta de vedere, s-a închis bine pe oameni", a comentat Dinu.






Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite