Cu tunurile pe arbitri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei de la Dacia Mioveni acuză un ofsaid la primul gol al giuleştenilor, dar şi eliminarea gratuită a lui Costescu După ce Steaua a primit un penalty inventat în jocul cu Ceahlăul,

Cei de la Dacia Mioveni acuză un ofsaid la primul gol al giuleştenilor, dar şi eliminarea gratuită a lui Costescu

După ce Steaua a primit un penalty inventat în jocul cu Ceahlăul, sâmbătă seară, rapidiştii au fost ajutaţi de centralul Augustus Constantin să debuteze cu dreptul în noul sezon. Giuleştenii au învins cu 2-1 în deplasare Dacia Mioveni, golurile oaspeţilor fiind marcate de către Mazilu, în timp ce pentru Mioveni a înscris Costescu.

La finalul jocului, gazdele au criticat în termeni duri prestaţia brigăzii conduse de Augustus Constantin, acuzându-l pe acesta că a viciat rezultatul. "La primul gol a fost un ofsaid evident la Buga, care a participat la joc, iar cu o fază înainte, Coman a luat mingea în mână, în afara careului, dar jocul a continuat inexplicabil. De asemenea, Costescu a fost eliminat gratuit, cel de-al doilea galben primindu-l după ce a căzut în urma unui contact cu un adversar. Probabil vom depune memoriu, pentru că arbitrajul a fost foarte slab", a declarat antrenorul Daciei Mioveni, Florin Marin.

"A fost un arbitraj ostil"

La fel de vehement a fost şi directorul secţiei de fotbal, Viorel Ilinca. "A fost un arbitraj ostil Daciei. La faza eliminării, Costescu a încercat să joace mingea. Nu a fost vorba de simulare. Aste e. Suntem o echipă mică, iar echipele din Bucureşti îşi iau şi astfel de măsuri", a comentat şi Ilinca. Chiar şi autorul golurilor bucureştenilor a recunoscut, după joc, faptul că au fost greşeli de arbitraj destul de mari. "Poate acel cartonaş roşu a fost acordat uşor, dar în prima repriză arbitrul trebuia să dea vreo 30 de cartonaşe galbene", a comentat şi Ionuţ Mazilu.

Turcu, cu fular alb-vişiniu

Acţionarul dinamovist Vasile Turcu a fost prezent la meciul Dacia Mioveni - Rapid, prezenţa acestuia în tribună trebuind să motiveze echipa gazdă. Se pare că, în cazul unei victorii a celor de la Dacia Mioveni, Turcu ar fi scos din buzunar câte 50 milioane de lei pentru premierea fotbaliştilor argeşeni.

Dar, înainte de joc, acesta s-a fotografiat cu un fular alb-vişiniu ce i-a fost pus la gât de preşedintele executiv al Rapidului, Constantin Zotta. La final, nemulţumit de scorul de pe tabela de marcaj, acţionarul dinamovist a spus că rezultatul este injust.

"Am venit la Mioveni pentru spectacol. Am fost neutru, dar consider că un rezultat de egalitate era echitabil", a afirmat Vasile Turcu, care, după joc, s-a pupat şi s-a îmbrăţişat cu antrenorul Florin Marin, fost antrenor al lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite