Toate tunurile, pe Tudor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a fost dezavantajat de arbitrul bucureştean în derby-ul cu Steaua, iar oficialii din Gruia nu contenesc cu acuzele Meciul din Ghencea s-a încheiat cu un scandal

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, a fost dezavantajat de arbitrul bucureştean în derby-ul cu Steaua, iar oficialii din Gruia nu contenesc cu acuzele

Meciul din Ghencea s-a încheiat cu un scandal de proporţii făcut de oficialii clujeni faţă de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Alexandru Tudor. Un penalty clar neacordat şi o altă intervenţie dubioasă în careu a lui Pepe Moreno asupra lui Cadu l-au făcut pe preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, să acuze brigada de arbitraj.

"Steaua a avut al 12-lea jucător în arbitru. Mă gândesc să îmi dau demisia pentru că îmi pun sănătatea în pericol. Sunt revoltat de ce se întâmplă. Sper că titlul nu e în pericol. Dar dacă două-trei etape la rând se mai fac asemenea greşeli grave de arbitraj, echipa nu mai poate compensa. Am spus că am încredere în Tudor, dar acum spun că nu mai am deloc. A fost un arbitraj cu tentă", a spus Mureşan.

Pe de altă parte, antrenorul lui CFR, Ioan Andone, a avut puterea să vadă şi slăbiciunile echipei sale: "Tudor a făcut praf meciul cu ajutorul asistenţilor, dar, pe de altă parte, o echipă mare nu ia trei goluri din faze fixe. A fost o lipsă crasă de marcaj", a adăugat antrenorul liderului Ligii I.

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a sărit în apărarea lui Alexandru Tudor: "A fost o victorie meritată. Eu cred că Tudor a arbitrat bine, iar dacă a greşit, a făcut-o neintenţionat".

S-a întors roata pentru clujeni

Deşi au pozat în victime la finalul meciului din Ghencea, cei de la CFR au beneficiat de mai multe decizii favorabile din partea arbitrilor în acest sezon. Cea mai importantă greşeală de arbitraj a avut loc în meciul Rapid-CFR Cluj din luna octombrie, atunci când CFR a deschis scorul prin Trică după o poziţie evidentă de ofsaid nesemnalizată. La finalul partidei, încheiată cu victoria clujenilor, scor 2-1, niciunul dintre oficialii lui CFR nu a recunoscut greşeala de arbitraj.

Vreau să-mi dau demisia. A fost un arbitraj părtinitor! Iuliu Mureşan, după meciul Steaua-CFR, Cluj 3-1

Nu mi s-a părut ofsaid. Nu ne interesează arbitrajul. Iuliu Mureşan, după meciul Rapid-CFR Cluj, 1-2

Tudor e cel mai bun. E patriot adevărat. Ăştia de la Cluj visează penalty-uri. Nu s-au săturat câte cadouri au primit în tur? Gigi Becali, patron Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite