A treia Stea din Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de la AC Milan, urcând până pe locul trei în topul UEFA, cu un coeficient de 26,5550, faţă de 25,0205, cât au italienii. În acest moment, campioana României este devansată doar de cele două

de la AC Milan, urcând până pe locul trei în topul UEFA, cu un coeficient de 26,5550, faţă de 25,0205, cât au italienii. În acest moment, campioana României este devansată doar de cele două favorite la calificarea în finala Ligii Campionilor, FC Barcelona (29,6905) şi Arsenal Londra (29,5255). România rămâne cea mai bună ţară la nivel de club de pe continent, cu un coeficient de 16,833, în timp ce urmăritoarea, Italia, are 15,214. Dacă Steaua nu pierde la Middlesbrough, România va urca de pe locul zece pe locul opt în clasamentul ultimilor cinci ani, ceea ne va da dreptul ca în ediţia 2007/2008 să avem o echipă direct în grupele Ligii Campionilor, alta în turul trei preliminar şi patru în Cupa UEFA.

Roş-albaştrii, obiectiv îndeplinit
Deşi părerea generală a fost că Steaua putea câştiga detaşat joi seară, căpitanul Mirel Rădoi este de părere că echipa a obţinut ce şi-a dorit. "Obiectiv îndeplinit. Ne-am dorit să nu luăm gol şi am marcat. Diferenţa trebuia să fie mult mai mare, dar suntem în grafic, este bine", a precizat Rădoi, care a glumit pe seama laudelor primite din partea selecţionerului Angliei, Sven Goran Eriksson: "Îmi pare rău, am apucat să joc pentru echipa României". Eroul Stelei, Nicolae Dică, spune că îşi doreşte pentru retur deja celebrul scor de 0-0. Fundaşul Dorin Goian a primit vizita unui grup de 20 de suporteri din Suceava, oraşul natal al fotbalistului. Fanii l-au aclamat la scenă deschisă pe fundaş, pe care l-au îmbrăţişat după încheierea partidei. Fostul jucător al lui Middlesbrough, Fabrizio Ravanelli, a fost surprins de replica mediocră a englezilor. "Middlesbrough trebuie să fie mulţumită pentru rezultat, pentru că Steaua mai putea să dea 2-3 goluri", a precizat italianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite