Toja a fost la un pas să se lase de fotbal - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre cele mai grele momente din cariera lui Toja, părerea lui Dassier despre motivele pentru care jucătorii săi nu sunt în formă sau meniul lui Golanski de Căciun. Printre alte subiecte, Tamaş îşi ia bodyguard în Anglia, iar Hagi crede că Tănase are calităţi să devină fotbalist mare.

Toja a fost la un pas să se lase de fotbal. Juan Carlos Toja rememorează în ultimul număr al revistei FCSB cele mai grele momente ale carierei. Mijlocaşul adus de Steaua din Major League Soccer a fost la un pas să renunţe la cariera sportivă, pe vremea când evolua la Santa Fe. Tehnicianul de atunci al sud-americanilor nu i-a acordat credit deloc, aşa că Toja se gândea serios să renunţe. Totuşi, datorită mamei sale, care l-a sprijinit tot timpul, columbianul a decis că, prin sacrificiu, va ajunge în top, scrie ProSport.

Preşedintele lui Marseille îşi suspectează jucătorii că s-au menajat pentru Cupa Africii.
Preşedintele clubului Olympique Marseille, Jean-Claude Dassier, este nemulţumit de evoluţia jucătorilor săi în meciul cu Auxerre (0-2) şi se gândeşte să le anuleze primele de victorie anul viitor dacă echipa continuă să joace la fel de slab. „Dacă în ianuarie pornim la fel cum am terminat, voi propune anularea primelor de joc până la finalul sezonului. Ceea ce s-a întâmplat cu Auxerre nu e normal. Eu nu mă lupt pentru Cupa Africii pe Naţiuni, ci pentru Ligue 1”, a spus oficialul francez, citat de Gazeta Sporturilor.

Golanski mănâncă 12 feluri de mâncare de Crăciun. Pawel Golanski trebuie să mănânce 12 feluri de mâncare la cina de Crăciun. Aşa este tradiţia în Polonia. Polonezul Stelei şi soţia Detelina petrec sărbătorile acasă. Detelina povesteşte că anul trecut de Crăciun tatăl stelistului s-a îmbrăcat în Moş, potrivit GSP TV.

Tamaş îşi ia bodyguard în Anglia.
Ca să nu aibă probleme la West Bromwich, Tamaş îşi angajează bodyguard! Tamaş a ales să şi-l aducă din România... dar culmea, e mai celebru decât el în Anglia! Durul Ganea e omul care-l va păzi la nevoie pe Tamaş. Cei doi s-au împăcat, dupa ce au fost la un pas să îşi împartă pumni în cantonament la Dinamo, anunţă Sport.ro.

Hagi: "Tănase are calităţi să devină fotbalist mare". Gheorghe Hagi îl apreciază pe mijlocaşul stelist Cristian Tănase, despre care spune că este un fotbalist complet, însă mai are de muncit pentru a ajunge valoros. "Regele" a spus că a vrut să îl ia pe Tănase la Timişoara pe când acesta avea 18 ani, pentru că de pe atunci i-a observat calităţile care l-ar putea transforma într-un fotbalist mare, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite