"Nu ne temem de nimeni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim a câştigat Turneul Campioanelor, iar Huţupan este convinsă că vâlcencele fac parte din elita europeană Succesul vâlcencelor în Turneul Campioanelor l-a determinat pe Gheorghe

Oltchim a câştigat Turneul Campioanelor, iar Huţupan este convinsă că vâlcencele fac parte din elita europeană

Succesul vâlcencelor în Turneul Campioanelor l-a determinat pe Gheorghe Tadici să-şi arate şi o altă parte a personalităţii sale, mai puţin cunoscută. Antrenorul a dansat la banchetul de la Căciulata cu elevele sale, dar şi cu rusoaicele de la Zvezda, amuzându-se copios.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a trecut duminică seara de câştigătoarea Cupei EHF, Zvezda Zvenigorod, scor 23-19, în finala Turneului Campioanelor, fosta Supercupă a Europei, disputată la Sala Traian din Vâlcea.

În primul meci, vâlcencele trecuseră cu 31-23 de finalista Ligii Campionilor, Lada Togliati. Jocul foarte bun al Oltchimului a alimentat speranţa unui parcurs de excepţie al Oltchimului (deţinătoarea Cupei Cupelor), în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

"Am apărat bine, pentru că mi-am dorit foarte mult să câştigăm această Supercupă. Sper să intrăm în Ligă şi să mergem cât mai sus. În acest moment, cred că ne putem bate cu orice echipă din Europa", a spus Luminiţa Huţupan, cel mai bun portar al turneului.

Entuziasmul l-a cuprins şi pe antrenorul Gheorghe Tadici: "Este al cincilea trofeu pe care îl aducem în acest an. Sper să continuăm rezultatele bune şi la echipa naţională. Fiecare ne dorim să câştigăm Liga Campionilor".

Tadici a petrecut cu rusoaicele

Cunoscut ca un tip rezervat, antrenorul Tadici a dat frâu liber sentimentelor la banchetul de la Căciulata, care s-a desfăşurat duminică seara după turneul de la Vâlcea.

Tehnicianul nu a ezitat să danseze chiar cu rusoaicele de la Zvezda, împreună cu care s-a amuzat copios. Alături de fetele de la Oltchim, la petrecerea de după au mai fost prezente jucătoarele de la Lada Togliati şi de la Zvezda Zvenigorod, cele de la Slagelse alegând să plece din România, imediat după încheierea întrecerii.
Fetele de la Oltchim nu au prea mult timp de veselie.

Tot Vâlcea va găzdui în acest sfârşit de săptămână turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, programat în perioada 28-30 septembrie, şi care va aduce la start pe Oltchim, Byasen (Norvegia), Madeira (Portugalia) şi Minsk (Belarus).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite