Se tem de Pavel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul-nejucător Guy Forget crede că numărul 1 din echipa României poate învinge orice jucător din lume dacă prinde o zi bună Înainte de venirea în România, pentru partida de

Căpitanul-nejucător Guy Forget crede că numărul 1 din echipa României poate învinge orice jucător din lume dacă prinde o zi bună

Înainte de venirea în România, pentru partida de Cupa Davis de la Sibiu, echipa Franţei a organizat o conferinţă de presă la arena Roland Garros, din Paris. Cu această ocazie, căpitanul francezilor, Guy Forget, a declarat că întâlnirea cu România este periculoasă deoarece se dispută la Sibiu.

"În primul rând, sunt îngrijorat că partida se joacă în România, iar, pentru a învinge, jucătorii mei trebuie să evolueze ca la Australian Open. În al doilea rând, îmi este teamă de Pavel.

Cunosc bine genul acesta de jucători şi ştiu că sunt în stare să facă jocuri excepţionale. Pavel este un tenismen complet care poate învinge orice jucător din lume dacă prinde o zi bună", a declarat Guy Forget, care crede că tricolorii vor juca la capacitate maximă tocmai datorită faptului că nu au ce pierde, ei nefiind favoriţi.

Bilete vândute ca pâinea caldă

Cele 200 de tichete pentru meciul de Cupa Davis dintre România şi Franţa, care până la urmă au fost numai 100, au fost puse în vânzare ieri, la Sala Transilvania din Sibiu şi s-au dat în numai 20 de minute.

Cei care au dorit să-i vadă pe Pavel sau Tsonga au venit la sală încă de la ora 5.00 şi au aşteptat minute bune în faţa casei unde fusese anunţat iniţial că se vor vinde biletele.

Ulterior, locul a fost schimbat, iar această decizie a generat un scandal uriaş, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a calma spiritele. Pentru acest meci din Cupa Davis au fost alocate 1.900 de bilete, 400 dintre acestea fiind destinate Federaţiei Franceze.

De asemenea, o altă parte a mers la Federaţia Internaţională de Tenis, la sponsori ai Federaţiei Române de Tenis, iar un alt procent a fost pus în vânzare către cluburile de tenis din ţară. Un bilet la meciurile de simplu, de vineri şi duminică, costă 30 de lei, iar pentru jocul de dublu se plătesc cu 10 lei mai puţin.

Sunt îngrijorat că partida se joacă în România, iar, pentru a învinge, jucătorii mei trebuie să evolueze ca la Australian Open
Guy Forget

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite