Gigi Becali: "Dacă mor nu îi cer ajutorul lui Iancu" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre Becali, care a infirmat zvonul că i-ar fi cerut ajutor lui Marian Iancu, de ce e supărat Cornel Dinu pe Pulhac şi Mureşan susţine că CFR munceşte pentru puncte. Printre alte subiecte, Sabău e dezamăgit în urma meciului de la Piatra Neamţ, iar Andone spune că diferenţa în meciul cu CFR a fost dată de moral.

Gigi Becali: "Dacă mor nu îi cer ajutorul lui Iancu"

Gigi Becali a ţinut să dezmintă declaraţiile lui Marian Iancu, cel care precizase că patronul Stelei i-a cerut ajutorul într-un moment delicat al vieţii sale, subliniind că nu a fost niciodată pus în postura de a-i cere ajutor finanţatorului de pe Bega. "Eu, să-i cer sprijinul lui Marian Iancu? Nu cred că a spus aşa ceva. Cum să-i cer eu sprijinul lui? Doamne fereşte, poate a visat. Eu n-am cerut nimănui un sprijin, pentru că l-am avut pe al lui Dumnezeu.  Eu dacă mor nu îi cer ajutorul lui! Sunt eu om care să facă acest lucru? Şi dacă aş avea nevoie nu i-aş cere", a declarat Becali pentru Sport Total FM.

Dinu: "Cum să câştigi cu Pulhac, care vine la antrenamente cu jambierele peste blugi?"

 Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a ironizat, la GSP TV, pe fundaşul Cristi Pulhac. "Sunt jucători răsfăţaţi, sunt jucători plătiţi regeşte la Dinamo. Eu nu pot să înţeleg un fundaş de la Dinamo: joacă cu jambierele peste genunchi. Păi dacă joci cu jambierele peste genunchi şi vii şi la antrenament cu jambierele peste blugi, cum poţi să faci performanţă? De unde să mai ai mobilitate din gleznă? ", s-a întrebat Cornel Dinu, care nu a vrut să dea numele jucătorului. Antrenorul Ţălnar însă, a precizat că e vorba de Pulhac.

"CFR nu a fost cu nimic peste noi! Moralul a făcut diferenţa"

Ioan Andone spune că Rapidul ar fi meritat cel puţin o remiză în meciul cu CFR Cluj şi consideră că diferenţa a fost făcută doar de moralul superor al ardelenilor, scrie Prosport. "E greu să te mai concentrezi după ce pierzi trei meciuri la rând cu 1-0", spune "Fălcosul", cu trimitere la seria negativă avută de giuleşteni înainte ca el să preia funcţia de "principal". Andone spune că următoarele trei partide sunt decisive pentru Rapid şi le transmite jucătorilor că mai pot spera la Europa League doar dacă vor obţine punctaj maxim din meciurile cu Steaua, Oţelul şi Dinamo.

 Mureşan: "Noi nu suntem pomanagii să luăm puncte la comisii"

CFR a bătut-o pe Rapid într-o etapă de vis pentru clujeni, în care Vaslui, Unirea, Dinamo, Braşov şi Timişoara au făcut egal. "E o victorie muncită, importantă şi cu noroc. Echipa a fost admirabilă! Am fost peste Rapid în repriza a doua. E o victorie italienească. E bine pentru noi ce s-a întâmplat în această etapă. Noi nu luăm puncte prin comisii, le muncim pe toate, nu suntem pomanagii.", a spus Mureşan citat de Sport.ro.

 Sabău: "Dacă elevii mei nu suportă presiunea, să se apuce de altă meserie"

Antrenorul Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că a fost dezamăgit de meciul de la Piatra Neamţ, cu Ceahlăul, încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), în etapa a 27-a din Liga I. "Nu-i înţeleg pe jucătorii care spun că au o presiune prea mare pe umeri. Presiune trebuie să existe mereu, aşa că o scuză ca asta nu există. Altfel, ar trebui să se apuce de o altă meserie. Când te lupţi pentru titlu, e normal să ai parte de presiune", a spus Sabău citat de Gazeta Sporturilor.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite