Un suporter "Emo" al Oţelului Galaţi s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre membrii galeriei echipei de fotbal Oţelul Galaţi şi-a pus capăt zilelor duminică, cu câteva ore înaintea disputării partidei Gaz Metan Mediaş - Oţelul (2-2), din prima etapă a

Unul dintre membrii galeriei echipei de fotbal Oţelul Galaţi şi-a pus capăt zilelor duminică, cu câteva ore înaintea disputării partidei Gaz Metan Mediaş - Oţelul (2-2), din prima etapă a campionatului.

Incidentul s-a produs în apropiere de Codlea, acolo unde microbuzul ce transporta suporterii gălăţeni către Mediaş a făcut un popas, susţine liderul galeriei Oţelului, Gabriel Calonfir.

Potrivit susţinătorilor echipei gălăţene, Alexandru Munteanu, 21 de ani, care făcea parte din gruparea Ultra-Sud a galeriei Oţelului, a coborât din microbuz în momentul în care acesta s-a oprit pentru un popas şi a dispărut într-o pădure din apropiere.

"Am vorbit doar cu băieţii apropiaţi lui şi mi-au spus că el a discutat cu cineva la telefon, iar în timpul convorbirii i-a spus că mai fumează o ţigară şi apoi se sinucide. Nu l-a luat nimeni în serios", a declarat Gabriel Calonfir.

Alexandru Munteanu se spânzurase de un copac, cu un laţ improvizat. Motivele care l-au determinat pe tânărul suporter să se sinucidă nu se cunosc oficial, dar există informaţii potrivit cărora Alexandru ar fi avut în ultima perioadă mai multe momente de cădere psihică, pe fondul unor probleme în dragoste.

"Se săturase de lumea asta idioată"

Prietenii îl convinseseră să meargă la Mediaş tocmai pentru a-l scoate din pasa proastă. Unul dintre vecinii de bloc ai tânărului a declarat, ieri, că Alexandru ar fi, ca şi el, adept al curentului Emo şi că s-a sinucis "pentru că se săturase de lumea asta idioată". Familia lui Alexandru a refuzat, deocamdată, să comenteze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite