Stoichiţă cere încă doi jucatori - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre cererile lui Stoichiţă, petrecerea lui Borcea sau declaraţiile lui Becali despre clubul Argeş. Printre alte subiecte, Matel refuză Steaua, iar Vasile Constantin susţine că a demisionat din proprie initiaţivă. pa

Stoichiţă cere încă doi jucatori. Mihai Stoichiţă ştie una şi bună: vrea titlul cu Steaua, deşi încă nu are jucătorii promişi de Becali. Antrenorul Stelei spune că şi-ar dori şi sprijinul publicului şi că nu a renunţat la aducerea a încă doi jucători! "Nu puteam să spun după un meci cu Tiraspol că Steaua juca bine. Nu am spus niciun cuvânt despre Bergodi. Sunt "n" opinii care sunt împotriva mea acum. Mă uit la ele, le analizez şi mă gândesc dacă omul are sau nu dreptate", a declarat antrenorul Stelei. potrivit ProSport.

Petrecere de criză pentru Borcea : 100.000 de euro. Cristi Borcea îşi pregăteşte o aniversare megalomanică mâine, la Poiană. Se vor servi mâncăruri alese, sunt interzise manelele şi muzica house. Cristi Borcea schimbă prefixul duminică, face 40 de ani, dar sâmbătă seară îşi face ziua la Poiana Braşov. Recunoscut pentru excentricităţile sale, preşedintele executiv al "câinilor" a organizat o petrecere ce se doreşte memorabilă şi care costă mai bine de 100.000 de euro, notează Gazeta Sporturilor.

Becali: "N-am dat banii ca să ajut Argeşul". Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că a vrut să ajute clubul Argeş prin întârzierea plăţii unei sume restante din transferul lui Tănase, pentru ca banii să ajungă în conturile clubului piteştean ci nu la FISC, potrivit GSP TV.

Matel refuză Steaua: Merge la Vaslui! Căpitanul în vârstă de 21 de ani de la Farul Constanţa a declarat pentru Sport.ro că nu se gândeşte la o mutare la Steaua. Adrian Ilie îl anunţă pe jucător la Vaslui. "Nu mă duc la Steaua, sunt în discuţii avansate cu o altă echipă mare din Liga I. Nu am nicio treabă cu Steaua" a declarat Matel.

Vasile Constantin: "Am demisionat din proprie initiaţiva". Profesorul Vasile Constantin susţine că a demisionat din postul de şef al Comisiei Tehnice pentru a-i scuti pe conducătorii Federaţiei Române de Rugby de a face un gest penibil, în opinia sa: să îl suspende din activităţile pe care le are în sportul cu balonul oval. "Mao" a declarat pentru Sport Total FM ca nu a primit represali din partea oficialilor FRR şi că a luat decizia din proprie iniţiativă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite