Stoichiţă: "Cred că renunţ!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre răbufnirea lui Stoichiţă, criticile lui Becali la adresa lui Tudose şi Petre Marin, iar Mureşan e dezamăgit de rezultatul în meciul cu Steaua. Printre alte subiecte, Crăciunescu spune că primul gol al Rapidului nu e valid, iar Ştefan spune că l-a dat degeaba afară pe Mulţescu.

Stoichiţă: "Cred că renunţ!"

Stoichiţă a trăit meciul cu pulsul 200. Nu s-a aşezat nici măcar o dată pe scaun, iar la final partidei a făcut un gest de lehamite, părând să fie nemulţumit de rezultat, scrie Gazeta Sporturilor. După ce apropiaţii săi i-au transmis că Gigi Becali i-a desfiinţat pe Tudose şi pe Petre Marin, pe "Lippi" l-au lăsat nervii. "Gata, asta e ultima pe care o mai înghit! El vrea să joc cu echipa asta cârpită până la finalul campionatului şi el ne ţine pe toţi în teroare. Nu mai pot, gata! Cred că renunţ. Plec acasă, mă duc să-mi cresc fetiţa şi să stau liniştit!", a răbufnit el într-o discuţie privată.

Becali îi critică pe Tudose şi Petre Marin

Becali nu a ţinut cont că CFR - Steaua a fost primul meci în care Tudose şi Petre Marin au jucat împreună, şi i-a criticat dur pe cei doi, potrivit Sport.ro."Vroiam o victorie, dar este bun şi acest rezultat. Am avut două mâini moarte în apărare: Petre Marin şi Tudose. Stoichiţă trebuie să înţeleagă că Petre Marin nu mai e bun şi Tudose e de parada modei", a tunat Becali după meci.

"Dacă pierdeam, se termina totul! Obiectivul rămâne titlul"

CFR rămâne fără victorie de cinci ani în faţa Stelei! Deşi Mureşan spunea că echipa lui Mandorlini e pe val şi că nu îşi face probleme, Dicanio şi ai lui au remizat cu Steaua! Dinamo, Timişoara şi ceilalţi granzi care speră la titlu îşi freacă mâinile de bucurie! Mihai Stoichiţă a declarat după meci că nu renunţă la titlu, chiar dacă e dezamăgit de rezultat. Nu e ce ne-am dorit, sunt dezamăgit, dar asta e!iectivul este în continuare campionatul", a declarat antrenorul după meci, citat de ProSport.

Ion Crăciunescu: "A fost fault la primul gol al Rapidului"

Fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, crede că validarea primului gol al Rapidului, în partida cu Unirea Urziceni, a fost una eronată, dat fiind faultul în atac al lui Adrian Iencsi. "După ce s-au văzut reluările, toată lumea a văzut că primul gol a fost înscris în urma unui fault. Eu, în primă instanţă n-am văzut acea ţinere, după modul în care a fost filmat, iar Tudor ar putea să justifice faptul că a fost cineva în faţa lui, dar a fost prea lungă ţinerea, iar pe el l-am vazut foarte mobil", a declarat, pentru Sport Total FM, Ion Crăciunescu.

 G.Ştefan: "L-am dat afară pe Mulţescu degeaba"
critic
Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a explicat la GSP TV motivele pentru care l-a demis pe antrenorul Gigi Mulţescu după înfrîngerea din meciul cu Oţelul. "Degeaba", a fost răspunsul lui. "Eu i-am reproşat rezultatul care, pentru noi, era decisiv. Dacă noi făceam 16 puncte eram în cărţi. Ne-am diminuat şansele şi am luat o măsură radicală", a adăugat Ştefan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite