Efstathios Aloneftis i-a fost propus lui Stoichiţă - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre înlocuitorul propus de Steaua lui Stoichiţă, antrenamentul steliştilor la Albena sau părerea lui Răzvan Lucescu despre Barcelona. Printre alte subiecte, Unirea s-a aliat cu Everton, iar Gheorghe Constantin susţine că îi este greu să se gândească la o muncă în afara domeniului fotbalistic.

Efstathios Aloneftis i-a fost propus lui Stoichiţă. Steaua a găsit înlocuitorul perfect pentru Iovov. Efstathios Aloneftis este considerat cel mai talentat fotbalist din Cipru, execută foarte bine loviturile libere, iar transferul în Ghencea nu i-ar costa pe roş-albaştri niciun euro, oficialii ciprioţi fiind dispuşi să-l împrumute gratis. La începutul acestei săptămâni, Agathoklis Agathokleus, cel care a intermediat şi transferul lui Parpas, l-a contactat pe Stoichiță pentru a-l întreba dacă este interesat de mijlocaşul de 26 de ani. Răspunsul antrenorului a fost afirmativ, mai ales când a auzit că acesta nu va costa niciun euro, scrie ProSport.

Stoichiţă şi-a aruncat intenţionat elevii în groapa cu noroi. Mihai Stoichiţă le-a cerut elevilor săi să alerge, să plonjeze şi să joace în noroi, spunându-le că vor evolua în aceleaşi condiţii în prima etapă, împotriva Ceahlăului. Terenurile desfundate din România îi dau mari bătăi de cap lui Stoichiţă, care, dorind să scape de condiţiile proaste din România, şi-a dus echipa în Bulgaria, la Albena. Antrenorul a dat în localitatea de la sud de Dunăre peste un teren îmbibat cu apă şi cu multe porţiuni de mocirlă, potrivit Gazeta Sporturilor.

R.Lucescu: "Barcelona stă extraordinar de bine în teren".
Antrenorul României, Răzvan Lucescu, spune că secretul succeslui pe care îl are Barcelona constă în presingul insistent şi bine organizat pe care îl fac elevii lui Guardiola, anunţă GSP TV.

Unirea s-a aliat cu Everton.
Unirea se pregăteşte pentru marele meci cu Liverpool în curtea rivalei de moarte, Everton. Echipa lui Ronny Levy a plecat în Anglia cu o săptămână în urmă pentru a se pregăti de marele meci. Unirea Urziceni a câştigat cu 1-0 meciul amical disputat cu Norwich Victoria, echipa din liga a şasea engleză. Marius Bilasco a fost în mare formă şi a reuşit să înscrie în minutul 65, notează Sport.ro.

Constantin: "Trebuie să mă apuc cât mai repede de muncă". Fostul şef al arbitrajului românesc, Gheorghe Constantin, susţine că îi este greu să se gândească la o muncă în afara domeniului fotbalistic, cel în care a activat o viaţă întreagă. Ex-preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a declarat pentru Sport Total FM că îşi doreşte să se apuce cât mai repede de muncă şi spune că numai timpul va decide unde, când şi cum va începe din nou să lucreze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite