Culisele transferurilor lui Ouon şi Yovov - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre culisele transferurilor lui Ouon şi Yovov, preţul oferit de japonezi pentru transferul lui Spadacio sau intenţiile lui Andone în cazul în care ar veni la Dinamo. Printre alte subiecte, Emeghara şi-a adus la Bucureşti iubita din Nigeria, iar Lupescu este de părere că politicul se implică prea puţin în sport.

Culisele transferurilor lui Ouon şi Yovov. Preşedintele Argăseală va pleca în zilele următoare în Cipru pentru a trata transferul jucătorului. Achiziţionarea lui Jelev nu a liniştit apele în Ghencea. Stoichiţă insistă pentru rwandezul Ouon, iar Argăseală va pleca mâine în Cipru pentru a-l vedea la lucru pe jucător. Tehnicianul şi-a făcut datoria şi l-a convins pe jucător să vină sub comanda sa. Punctul sensibil a fost atins în momentul în care suma de transfer cerută de ciprioţi nu a fost deloc pe placul patronului Becali. Steaua oferă 300.000 de euro, însă AEL solicită dublu, motiv pentru care roş-albaştrii îşi vor trimite un reprezentat la Limassol pentru a negocia direct cu ciprioţi, scrie ProSport.

Japonezii oferă prea puţin pentru Spadacio. Spadacio e dorit în Japonia, însă giuleştenilor nu le convine oferta de la Kashima Antlers: 500.000 de euro pentru un an de împrumut. Juliano Spadacio (29 de ani) e curtat de niponii de la Kashima Antlers. Campioana Japoniei vrea să-l transfere pe mijlocaşul brazilian, însă nu definitiv, ci să-l împrumute pentru un an. Rapid s-ar alege cu o jumătate de milion de euro, iar în ianuarie 2011, dacă Spadacio va confirma, japonezii îl pot achiziţiona definitiv pentru încă 1,5 milioane de euro, potrivit Gazeta Sporturilor.

Andone: "Daca vin la Dinamo, vin să câştig campionatul".  Antrenorul Ioan Andone spune că vrea să vină la Dinamo, însă doar dacă doleanţele sale vor fi îndeplinite, deoarece e hotărât să ducă titlul în "Ştefan cel Mare", potrivit GSP TV.

Emeghara şi-a adus la Bucureşti iubita din Nigeria. Emeghara a suferit un an şi jumătate prin spitale. E clar, în fotbal nu i-a mers bine. Tănase are concurenţă în Ghencea! Emeghara şi-a adus cu el din Nigeria şi iubita. Amintirile nu-l mai chinuiesc pe Emeghara, care a apucat să joace un meci în tur. Pentru el, în 2010, chiar se va face primavară, potrivit Sport.ro.

Lupescu: "Sper ca politicul să facă ceva pentru sport". Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, aşteaptă ca politicul să rezolve problemele financiare din sport, alocând bugete şi pentru această ramură. Oficialul FRF a declarat, în exclusivitate pentru Sport Total FM, că despre sport se vorbeşte prea puţin şi i se alocă prea puţini bani, pentru nevoile care sunt.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite