Steaua: "Am venit să câştigăm, egalul nu ajută pe nimeni" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre ajungerea jucătorilor de la Steaua la Cluj, părerea lui Becali despre evoluţia lui Stoichiţă sau declaraţiile lui Rădoi. Printre alte subiecte, Karamyan crede cp Steaua îşi spală păcatele la Cluj, iar Georgeta Andrunache spune că este închis capitolul canotaj.

Steaua: "Am venit să câştigăm, egalul nu ajută pe nimeni". Delegaţia Stelei a ajuns în urmă cu câteva minute pe aeroportul Internaţional din Cluj şi a fost preluată imediat de un autocar, care i-a dus pe Kapetanos şi Compania la hotelul unde se vor caza înainte de partida cu CFR. "Roş-albaştrii" au fost aşteptaţi de mai mulţi fani, unul dintre aceştia purtând un tricou cu Nicolae Dică, din perioada în care acesta evolua la Steaua, scrie ProSport.

Stoichiţă depinde de rezultatul de la Cluj. Patronul din Ghencea spune că dacă Steaua va pierde în derby-ul cu CFR, îşi ia adio de la titlu, singurul obiectiv care îl poate menţine în funcţie pe Stoichiţă. CFR - Steaua e meciul, care, deşi se dispută cu 16 etape înainte de final, poate produce efecte neaşteptate în Ghencea. Gigi Becali a făcut ieri declaraţii care pun presiune maximă pe echipă, dar mai ales pe antrenor, notează Gazeta Sporturilor.

Mirel Rădoi: "Prefer să stau în Arabia printre cămile, decât să mă întorc printre gloabe". Aceasta este declaraţia şocantă a fostului jucător al Stelei, Mirel Rădoi. Rădoi spune că nu mai vrea să joace în România până la finalul carierei şi că este scârbit de scandalurile din ţară, anunţă GSP TV.

Karamyan: "Ne spălăm păcatele la Cluj". CFR n-a mai bătut-o pe Steaua la Cluj de 5 ani. Steliştii vor să păstreze tradiţia şi să-şi spele păcatele pentru umilinţa din prima etapă a reuturului cu Ceahlăul. "Dorim să ne spălăm păcatele la Cluj pentru eşecul cu Ceahlăul. A fost un accident şi mergem la Cluj să câştigăm toate cele trei puncte", a spus Artiom Karamian, potrivit Sport.ro.

Georgeta Andrunache: "Capitolul canotaj e închis pentru mine". Fosta canotoare Georgeta Damian-Andrunache a spus că nu se gândeşte să revină în circuit, pentru că acum are doi copii pe care trebuie să îi crească şi pe care susţine că şi i-a dorit mai mult decât medaliile olimpice. "M-aş întoarce şi mâine la Snagov, pentru că am avut foarte multe satisfacţii, însă acum am doi copii pe care mi i-am dorit mai mult decât medaliile olimpice. Prioritatea mea sunt copiii. Îmi e greu să îi las acasă. Unul merge la gradiniţă. Nu ştiu cum aş putea să mă descurc să cresc doi copii şi să stau în cantonament. Cred că este închis capitolul", a declarat Georgeta Damian-Andrunache pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite