Okoronkwo nu a ajuns la Steaua din cauza banilor - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre motivul pentru care Okoronkwo nu a ajuns la Steaua, noua formulă a Stelei sau relaţia dintre Tamaş şi Lucescu. Printre alte subiecte, Cadu este de părere că doar Steaua poate ţine piept echipelor din provincie, iar Viorel Moldovan crede că România şi Steaua sunt facvorite la calificare.

Okoronkwo nu a ajuns la Steaua din cauza banilor. Deşi i-a transferat pe Jelev şi Parpas, Steaua mai caută un fundaş. Gruparea din Ghencea a încercat să-l transfere pe apărătorul lui FC Moscova, Isaac Okoronkwo. "Okoronkwo cred că ar veni şi mâine, dacă i-am da salariul de 1 milion de euro la Steaua. Am înţeles că atât câştigă acolo, la FC Moscova. Ne-a fost puţin ruşine să-i spunem de salariul de 10 mii de euro pe lună, pentru că el ar da imediat cu piciorul salariului de 1 milion de euro", a spus, în glumă, Basarab Panduru, citat de ProSport.

Becali scapă de emoţii: "Steaua e ucigătoare". N-a mai ramas nimic din proiectul "Arsenal de Romania" al lui Becali. Onicaş şi Ninu au fost împrumutaţi spre liniştea patronului din Ghencea, care acum este sigur de câştigarea campionatului. Onicaş la Poli Iaşi, Ducu Ninu la Farul Constanţa şi Ochiroşii la Oţelul Galaţi. Trei titulari în era Bergodi au părăsit Steaua. Tudose a fost şi el pe listă, însă a scăpat din cauza ratărilor şefilor din Ghencea de pe piaţa transferurilor. Şi Bicfalvi va rămâne, la cererea lui Mihai Stoichiţă, scrie Sport.ro.

Răzvan Lucescu îl iartă pe Tamaş. Gabi Tamaş nu a mai fost implicat în scandaluri bahice iar Lucescu îl cheamă la meciul cu Israel. Meciul cu Israelul, programat pe 3 martie la Timişoara, poate însemna şi căderea primului embargou instituit de Răzvan Lucescu: selecţionerul îl va convoca pe Gabi Tamaş. Jucătorul lui West Bromwich Albion ieşise din circuitul echipei naţionale după instalarea lui Lucescu pe banca tehică. Ultima partidă a sa la "naţională" a coincis şi cu ultimul meci în mandatul lui Piţurcă, 1-2 în Austria, anunţă Gazeta Sporturilor.

Cadu: "Doar Steaua se poate bate cu provincia anul acesta". "Provincia bate Capitala şi în 2010. Doar Steaua are forţa să se lupte ca titlul să nu rămână al treilea an consecutiv în afara Bucureştiului", spune ceferistul Cadu. Portughezul are şi un motiv de îngrijorare: în retur să nu apară meciuri aranjate, anunţă GSP TV.

Viorel Molodvan: "Împreună cu Franţa, suntem favoriţi la calificare". Tehnicianul celor de la FC Braşov, Viorel Moldovan, crede că naţionala pregătită de Răzvan Lucescu trebuie considerată, alături de reprezentativa Franţei, drept favorita la calificarea la Campionatul European din 2012. "Moldo" vede echipa României net superioară reprezentativelor similare ale Bosniei sau Belarusului: "Împreuna cu Franţa suntem favoriţi la calificare, chiar dacă nici noi n-am mai avut rezultate bune la naţionala", a declarat Viorel Moldovan pentru Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite